Här kan du läsa om "Sobelkustarnas" senaste upptåg mm!

22/1 Grattis Zilva, Zima och Pirat på 4-årsdagen!

 

Resultat 7/1--3/2

Pinnar har tagits av Jeanette Helgeroth och Ezzi, Edvin Persson och Zot, Calle Tangfelt och Raph och SM-pinnar av Hanna Tangfelt och Harald, Clara Schmiedtke och Mac, Terese Svensson och Lyxx, Jessica Roos och Mio, Victoria Silfverberg och Zen.

12/1 Grattis Theo, Money och Wii på 9-årsdagen!

Resultat 12/12--6/1-2019

Det har inte varit så mycket tävlingar under perioden men pinnar har plockats av Jessica Roos och Zappa, Ann Högström och Leo. Peter Johansson och Rsmus, Susanne Gustafsson och Zilva, , Kajsa Holmström och Nyx och Thomas Jurehn och Happy.

SM-pinnar har plockats av Moa Mattson och Eya, Thomas Jurehn och Theo och Robyn Åhlin och Winston. Moa-Eya och Thomas-Theo blev även SM-klara . Robyn-Winston är det sen tidigare

Den 2/1 fyllde B2-kullen 3år. Zid, Jim och Zizu! Grattis!

6/8--11/12-2018

Resultat perioden!

Nya champions:

Robyn Åhlin och Winston, agilitychampion och nu också dubbelchampion

Jessica Roos och Mio, agilitychampion

Thomas Juréhn och Happy, hoppchampion

Clara Schmiedtke och Mac, hoppchampion

Catrine Möller och Buddy, Dansk Elitspårchampion

Nya certvinnare:

Jocke Tangfelt och Astrid, hoppcert

Tina Olsson och Figo, agilitycert

Heidi Pentilää och Zima, hoppcert

Uppflyttningspinnar under perioden:

Calle Tangfelt och Ralph, Edvin Persson och Zot, Jeanette Helgeroth och Ezzi, Pirjo Söderberg och Jim, Annette Andersson och Bonus, Jessica Roos och Zappa, Ivan Baad och My, Heidi Pentilä och Zima, Malin Lernhagen och Jetson, Ann Högström och Leo, Peter Johansson och Rasmus och Johanna Habbe och Casper

SM-pinnar perioden:

Jocke Tangfelt och Astrid, Jeanette Helgeroth och Honey, Heidi Pentilä och Zima, Elin Olsson och Marwin, Victoria Silfverberg och Zen, Annika Olsson och Alex, Hanna Tangfelt och Harald, Terese Svensson och Lyxx, Thomas Juréhn och Theo, Anna Kristiansson och Flow, Moa Mattsson och Eya, Emelie Persson och Qrut, Clara Schmiedtke och Mac, Tina Olsson och Figo och Thomas Juréhn och Happy

Dessutom fina resultat i rallylydnad av Helena Strömgren med Love och Robyn Åhlin med Winston.

Robyn och Winston tog brons i agria rallylydnadscup på hundmässan och vann Agria Freestyle cup!

Stort stort grattis alla!

Födelsedagar perioden:

11/8 fyllde Poa (Påsen) 9år

26/8 fyllde Jesse 15år

5/9 fyllde P-kullen Ziggy, Zen, Zushi och Happy 8år

12/9 fyllde D2-kullen Astrid och Zappa 2år

13/9 fyllde E2-kullen Zot, Ezzi och Ralph 2år

14/9 fyllde F2-kullen Arve och Cute 2år

22/11 fyllde Fixa och Tira 13år

14/12 fyller River 2år

22/12 fyller Sky 8år

Grattis alla!

 

Årets Sobelkustare 2017 blev:

S Counting Stars "Rasmus" och S Poison "Zen"

Hederspriser till S One in A million "Money" och S Nothing Compares "Kaiza"

Sobelkustens Kennelmästare 2018 blev Robyn Åhlin och Winston

2:a Thomas och Theo och 3:a Moa och Eya

Tunnelracet vanns av Nina och Cali

Stort grattis!

 

9/4--5/8-2018

Resultat perioden:

Nya champions i agility:

Hoppchampionat: Moa Mattsson och Eya, numera dubbelchampion

Agilitychampionat: Annika Olsson och Alex, numera dubbelchampion

Agilitychampionat: Jeanette Helgeroth och Honey

Hoppchampionat: Robyn Åhlin och Winston

Nya certvinnare i agility:

Robyn Åhlin och Winston agilitycert (2st)

Jessica Roos och Mio hoppcert

Uppflyttningspinnar under perioden:

Helena och Love, Ann och Leo, Anette och Bonus, Pirjo och Jim, Victoria och Zizu, Jocke och Astrid, Calle och Ralph, Edvin och Zot, Sanna och Zid, Michelle och Spot, Kajsa och Nyx, Catrine och Buddy, Jessica och Zappa, Marie och Sidde, Ivan och My, Susanne och Silva, Heidi och Zima, Sara och Gry, Peter och Rasmus, Johanna och Casper, Natasja och Cute, Gunilla och Zac,

SM-pinnar under perioden:

Lena och Kaiza, Thomas och Theo, Moa och Eya, Jeanette och Honey, Robyn och Winston, Jessica och Mio, Hanna och Harald, Elin och Marwin, Tina och Figo, Terese och Lyxx, Annika och Alex, Clara och Mac, Anna och Flow och Gunilla och Triss

Gitte och Zushi har blivit uttagna att representera Danmark på NM och reserv till landslaget 2018.

Till finalen på HulaHopp kvalade 3st Sobelkustare: Hanna och Harald, Annika och Alex och Terese och Lyxx. Terese och Lyxx placerade sig på en fin 4:eplats i finalen!

Sobelkustare har också gjort fina resultat i Rally: Anki och Wilda RLDA, Anki och Ella RLDF, Helena och Love och Robyn och Winston kvalificerande resultat i avancerad klass.

Stort grattis alla!

Årsdagar perioden:

15/4 Xellent-kullen 4år! Nyx, Figo, Qrut och Sidde

19/4 G2-kullen 1år! Cali och Sia

25/4 C2-kullen 2år! Gry, Casper, Rasmus och Noa

30/4 A2-kullen 3år ! Winston, Ebbot och Bonus

10/5 Aichas kull 10år! Allis, Zlatan, Zeb och Magic

3/6 U-kullen 5år! Honey, My, Quattro och Spot

16/6 Y-kullen 4år! Ella, Leo, Mio och Jetson

28/6 fyllde S Dawn Devotion " Diva" hela 17år!Fantastiskt!

14/7 Royalkullen 7år! Marwin, Lyxx, Ester, Bandit och Alex

Stort grattis alla!

22/12-2017--8/4-2018

Kenneln har fått en ny agilitychampion! S She's The One "Eya" tillsammans med ägare/förare Moa Mattson! Stort grattis!

Nya certvinnare under perioden: S Unforgettable "Honey" har tagit agilitycert tillsammans med sin ägare/förare Jeanette Helgeroth. De blev även 3:a i Gåsahoppsfinalen! Stort grattis!

S Paparazzi "Happy" har tagit agilitycert med sin förare Thomas Juréhn! Stort grattis!

Chefka's Ice Virginia "Flow" har tagit hoppcert tillsammans med sin förare Anna Kristiansson! Stort grattis!

SM-kval! Dessa har under perioden kvalat till SM 2018 i agility! Hoppas på några fler så småningom!

S Nothing Compares "Kaiza" (10år) tillsammans med förare Lena Nilsson, S On And On "Theo" tillsammans med sin förare Thomas Juréhn, S Xellent Heart On Fire "Qrut" med sin förare Emelie Persson, S Royal Wagging Tail "Marwin" med sin förare Elin Olsson. Stort grattis och lycka till!

Robyn Åhlin och S A Sky Full Of Stars "Winston"har fått titeln "Årets hndungdom " i medium agility och en 3:e plats i rallylydnad! Stort grattis!

Dessa har tagit SM-pinnar under perioden: Elin och Marwin, Annika och Alex, Robyn och Winston, Moa och Eya, Emelie och Qrut, Lena och Kaiza, Thomas och Theo, Thomas och Happy, Jeanette och Honey, Anna och Flow, Victoria och Zen.Grattis alla!

Debuterat: Amanda och Noa, Kajsa och Gry, Thomas och Arve, jessica och Zappa och Jocke och Astrid., de sistnämnda har redan plockat två pinnar i hopp! Grattis!

Pinnar i agility och hopp: Anette och Bonus har tagit flera pinnar i både hopp och agility 1, Helena och Love har tagit pinne i ag 1, Gunilla och Zac har tagit pinne i agility 1 och hopp 2. Grattis alla!

Årsdagar!

22/12-2017 fyllde Caravan Kissing the Wind "Sky"7 år

2/1 -2018 fyllde S B2 kull 2 år. Zid, Zizu och Jim!

12/1 fyllde S O kull 8 år. Wii, Money och Theo!

22/1 fyllde S Z kull 3 år. Zilva, Pirat och Zima!

8/2 fyllde Kaiza 10 år!

10/2 fyllde Ellie och Liston 13år!

15/2 fyllde Tintin 11år!

23/2 Fyllde S W-kull 4 år. Harald, Mac och Sam!

26/2 fyllde Flow 6 år!

7/3 fyllde S S kull 5 år. Love, Eya, Sisu och Buddie!

13/3 fyllde Zac 4 år!

20/3 Fyllde Triss 5 år!

21/3 Fyllde Kid och Wilda 10 år!

Stort grattis alla Jubilarer!

28/8--21/12

Här har det hänt saker!

Kenneln har fått två nya champions! S Who Needs Money "Harald" med ägare/förare Hanna Wennersten tog sitt sista agilitycert i september och i november tog de finskt hoppchampionat! Stort grattis! Emelie Persson och S Xellent Heart On Fire "Qrut" tog sitt sista hoppcert i oktober! Stort grattis! Några har debuterat på agilitybanan! Peter och Rasmus har tagit 2 pinnar i hopp och Johanna och Casper 1 pinne i agility. Grattis! Vilken start! Kaiza och Nyx har flyttat upp till hopp 2 och tagit pinne där! Gunilla och Triss har tagit hoppdiplom i klass 2 och tagit sista pinnen i ag 2 och är nu i klass 3! Robyn och Winston fortsätter sin framgångssaga och har nu titeln RLDNF och AGHD II och AGD II. De har även hunnit med att ta ett hoppcert på sin första klass 3-tävling! Stort grattis! Moa och Eya har tagit pinnar i hopp 3 och även ett agilitycert! Grattis! Jeanette och Honey och Victoria Zuki och Zen är klara för SM! Grattis! SM-Pinnar har tagits av Kennet-Kaiza, Andreas-Wii, Thomas-Happy och Theo, Elin-Marwin, Terese-Lyxx, Victoria-Mac, Hanna-Harald, Emelie-Qrut,Jessica-Mio och Tina-Figo! Stort grattis! Håller tummarna för fler SM-ekipage! I klass 1 har Pirjo och Jim tagit pinne i hopp , så även Sanna och Zid, Michelle och Spot och Anette och Bonus! Grattis! I klass 2 har Ann och Leo tagit pinne i både hopp och agility och Marie och Sidde i hopp. Gunilla och Zac har tagit pinnar i hopp 2. Victoria och Zen klippte till med en 3:e placering på Norwegian Open-finalen och Linda och Zima var fantastiska på sheltie-VM. Stort grattis alla!

15/6-27/8

Mycket har hänt under sommaren! Flera har tagit titlar i rally-lydnad! Anki med Wilda och Ella har tagit diplom i nybörjarklass, Så även Amanda och Noah. Helena och Love har tagit diplom i rally fortsättning, så även Johanna och Casper, Jeanette och Honey och Malin och Ebbot. I agility så har cert delats ut till Thomas och Happy, Emelie och Qrut, Jessica och Mio och Hanna och Harald! SM-pinnar av flera: Victoria med Zen och Zuki, Elin och Marwin, Emelie och Qrut, Moa och Eya, Anna och Flow i small. Jessica och Mio, Therese och Lyxx, Lena och Kaiza, Thomas och Theo, Jeanette och Honey och Hanna och Harald i medium. Robyn och Winston har tagit pinnar i klass 2 och är klara för agility 3, Tina och Figo har tagit pinnar i klass 2 och är klara för klass 3, Gunilla och Triss har tagit pinnar i klass 2 och är klara för hopp 3, Victoria och Mac har tagit sista pinnen i agility 2 och är klar för klass 3, Anna och Flow har tagit sista pinnen i agility 2 och är klara för klass 3. Sidde och Ester har tagit pinne i klass 2. I klass 1 har Kajsa och Nyx tagit flera pinnar, Michelle och Spot har tagit pinne, Annika och Pirat har tagit pinnar, Susanne och Zilva har tagit pinne och Gunilla och Zac tagit flera pinnar och hoppdiplom.

På NM i Stockholm deltog Victoria med Zen och Zuki och Gitte med Zushi med mycket fina resultat!

Årets kennelträff gick av stapeln den 31/7-1/8! Tack alla som kom!

C:2 kull! Casper, Gry och Rasmus med pappa Zac!

Stort grattis till Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" som tog en hedrande 10:e plats på European Open i juli!

Stort grattis till Jeanette Helgeroth och S Unforgettable "Honey" som vann lagguld tillsammans med sitt mediumlag på årets agility-SM

Stort grattis till Victoria Silfverberg och My-Secretangel "Zuki" som tog lagguld tillsammans med sitt smallag på årets agility-SM Stort grattis även till Victoria och S Poison "Zen" som tog lagsilver med sitt smallag på årets agility-SM!

Stort grattis till alla "födelsedagsbarn under sommaren!

3/6 U-kullen med Honey, My, Quattro och Spot blev 4år!

16/6 Y-Kullen med Mio, Leo, Ella och Jetson blev 3år!

27/6 fyllde S Dawn Devotion "Diva" hela 16 år!

14/7 Royalkullen med Ester, Marwin, Alex, Bandit och Lyxx blev 6år!

26/8 fyllde S Jesse Just Jumped "Jesse" hela 14 år!

27/8 Secret kullen med Zuki, Theo och Ville blev 6år!

 

21/5-14/6

Grattis till alla fina resultat i agility! SM-pinnar till Qrut, Lyxx, Zen, Zuki och Marwin! Pinnar i klass 2 till Figo, My, Leo och Winston! Ebbot uppflyttad till klass 3! Pirat pinne i klass 1 och flera duktiga rallylydnadsekipage! Noah, och Casper diplom i nybörjarklass och Love kvalificerade resultat i fortsättningsklass mm ! Stort grattis till alla duktiga förare som matchar alla "Sobelkustare" så bra!!

 

13/5-20/5

Grattis Robyn och Winston till uppflyttning till klass 2 i både hopp och agility!

Dessutom titeln RLDN!

Grattis Hanna och Harald och Thomas och Theo till SM-kval!

Nu är det 7st individuella starter och en i lag som kvalat in! Spännande!

Grattis Tina och Figo till seger i agility 2!

4/5-12/5 2017

10/5 Grattis till Magic, Zeb, Allis och Zlatan på 9-årsdagen!

Jessica Roos och S Young Wild And Free "Mio" har tagit cert i hopp 3!

Robyn Åhlin och S A Sky Full Of Stars "Winston" har tagit pinne och får nu tävla agility 2!

Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" och My Secret Angel "Zuki" har kvalat in till EO och NM !

Stort grattis alla!

24/4-3/5 2017

30/4

S Eye Of The Tiger "Ezzi" blir Bis-2 i Sävsjö valpklass!

Stort grattis!

30/4 Grattis på 2-årsdagen Winston, Bonus och Ebbot!

25/4 Grattis på 1-årsdagen Gry, Casper, Noah och Rasmus!

 

3/4-23/4 2017

15/4 Grattis på 3-årsdagen Qrut, Sidde, Nyx och Figo !

Pinnar i klass 1 till Malin och Jetson som nu också tagit agilitydiplom! Pinnar och segrar i klass 1 till Robyn och Winston. Pinnar i klass 2 till Malin och Ebbot. Pinnar i klass 3 till Elin och Marwin, Victoria och Zen+Zuki, Hanna och Harald och Thererse och Lyxx. På Gåsahoppet i påskhelgen gich flera till final: Elin och Marwin, Victoria och Zen. Hanna och Harald och Therese och Lyxx.

Carin och Ester tog cert i rallylydnad i Bro-Håbo. På samma tävling fick Anki och Wilda och Ella vardera två godkända uppflyttningsresultat.

Stort grattis alla!

 

1/2-2/4 2017

Pinnar och resultat haglar in!

Agilitypinnar i klass 3 till Elin och Marwin, Victoria och Zen, Victoria och Zuki (som även SM-kvalat), Anna och Flow, Hanna och Harald, Thomas och Theo. Pinnar i klass 2 till Malin och Ebbot, Victoria och Mac och Anna och Flow. Pinnar i klass 1 till Robyn och Winston, Tina och Figo, Malin och Jetson (även agilitydiplom) och Gunilla och Zac.

 

Kvalificerande resultat i rallylydnad nybörjare till Helena och Love och Robyn och Winston. Två vardera och Helena och Love är nu uppflyttade till fortsättningsklass!

Alla dessa klarade doftprov i eucalyptus 18/3!

Zac, Triss,Nyx,Ella,Wilda,Gry,Love och Leo!

Stort grattis till alla resultat!

21/3

Grattis Kid och Wilda 9 år

20/3

Grattis Triss 4 år

13/3

Grattis Zac 3 år

7/3

Grattis Love, Eya, Sisu och Buddie 4 år

26/2

Grattis Flow 5 år

23/2

Grattis Sam, Harald och Mac 3 år

15/2

Grattis Tintin 10 år!

10/2

Grattis Liston och Ellie 12 år

8/2

Grattis Kaiza 9 år!

24/12 2016-31/1 2017

 

På tävlingsfronten så här års händer inte mycket men ändå har några tävlat med framgång!

Moa Mattsson och S She's The One "Eya" : 3:e placering och SM-pinne i hopp

Hanna Wennersten och S Who Needs Money : 2:a placering och SM-pinne i hopp

Victoria Silfverberg och Zuki: 3:e placering och SM-pinne i hopp

Kajsa Holmström och S Excellent Heart Of Gold " Nyx" 2 pinnar i hopp 1 varav en seger och en andraaplacering!

Malin Lernhagen och S You Got It "Jetson" 2:a placering och Pinne i hopp 1!

Stort grattis till er alla!

Snart sätter tävlingssäsongen igång på allvar! Önskar alla lycka till!

29/1

Grattis på 14-årsdagen Izor!

22/1

Grattis på 2:årsdagen Zilva, Zima och Pirat!

20/1

Grattis på 12-årsdagen Lettie!

12/1

Grattis på 7-årsdagen Theo, Wii och Money!

2/1

Grattis på 1:årsdagen Zizu, Jim och Zid!

23/11-23/12

22/12 Grattis på 6-årsdagen Sky!

Som också segrade i Klinteortens klubbmästerskap medium den 11/12 med ägare/förare Gunilla Kristiansson. På andra plats kom S On and On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn. I small blev S Paparazzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn 2:a! Stort grattis!

På tävlingsfronten är det ganska lugnt så här års men på Stockholmsmässan 4/12 tävlade Thomas Juréhn med S On and On "Theo" och tog agilitycert och kvalade även till finalen! Stort grattis!

 

22/11 Grattis på 11-årsdagen Bellevalparna Tira, Fixa och Blizz!

24/10-22/11

Under perioden har flera "Sobelkustare" placerat sig bland de främsta! Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" och My-Secret Angel "Zuki", Elin Olsson och S Royal Wagging Tail "Marwin", Uppflytt till klass 3 även i agilityklass: S Who Needs Money "Harald" med ägare/förare Hanna Wennersten, Uppflytt till klass 3: S Xellent Heart On Fire "Qrut" med ägare/förare Emelie Persson, Uppflytt till agility 2: S Ace Of Spades "Ebbot" med ägare/förare Malin Tangfelt efter ett fåtal starter! , Uppflytt till hopp 2: S Zpecial Memory In Blue "Zima" med ägare/förare Linda Enberg och pinnar till Malin Lernhagen och S You Got It "Jetson" och Tina olsson med S Xellent Heartbreaker "Figo". Vi är ZuperZtolta över er alla! Stort grattis!

4-6/11 Sheltie-VM i Lybecke, Tyskland! Här deltog flera "Sobelkustare" med fina resultat. Gitte Hoffmeister med S Power Of Love "Zushi", Moa Mattsson med S She's The One "Eya", Jeanette Helgeroth med S Unforgettable "Honey", Catrine Möller med S Shadow of The Night "Buddy", Hanna Wennersten med S Who Needs Money "Harald", Andreas Silfverberg med S Oop's I Did It Again "Wii", Victoria Silfverberg med S Poison "Zen" och My-Secret Angel "Zuki" och Jocke Tangfelt med S We Got The Power "Mac". Till final gick Victoria och Zen, Catrine och Buddy och Hanna och Harald! Stort grattis alla!

26/9-23/10

Hoppdiplom till Marie Lantz och S Xellent Braveheart "Sidde", Tina Olsson och S Xellent Heartbreaker "Figo" Emelie Persson och S Xellent Heart On Fire "Qrut". Pinne i agility 1 till Malin Lernhagen och S You Got It "Jetson", Pinne i hopp 2 till Victoria Silfverberg och S We Got The Power "Mac", pinne i agility 1 till Ann Högström och S Your's To Keep "Leo" och därmed dubbeldiplom!, SM-pinnar till Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" och Zuki, Jeanette Helgeroth och S Unforgettable "Honey", Thomas Juréhn och S On And On "Theo" och S Paparazzi "Happy", Moa Mattsson och S She's The One "Eya". Linda Enberg och S Zpecial Memory In Blue "Zima" fick en fin placering i Norwegian Open! Stort grattis alla!

26/8-25/9

Under världsmästerskapen i Zaragozza, Spanien tog Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" silver i hoppklassen för lag! Stort grattis!

Babyboomen har kommit!

Tre kullar med totalt 8 valpar kom dagarna i följd den 12,13 och 14 september. Triss och Ice, Joy och Zac och den oplanerade Flow och Zac!

Under perioden har det "ramlat" in pinnar lite överallt! Jessica Roos med S Young Wild And Free "Mio" är nu kvalade till klass 3! Ann Högström med S Yours To Keep har hoppdiplom i klass 1 och saknas endast en pinne till agilitydiplomet! Tina Olsson med S Xellent Heartbreaker "Figo"har tagit flera pinnar och även Marie Lantz med S Xellent Braveheart "Sidde"och Emelie Persson med S Xellent Heart On Fire "Qrut". Hanna Wennersten med S Who Needs Money "Harald" har tagit pinnar och Victoria Silfverberg med S We Got The Power "Mac" också. Michelle Nilsson har tagit pinne med S U R My Fire "Spot" . Stort grattis alla!

SM-Pinnar till Thomas Juréhn och S On And On "Theo", Annika Olsson med S Royal Warrior "Alex" , Thomas Juréhn med S Paparazzi " Happy", Victoria Silfverberg med My Secret-Angel "Zuki". Moa Mattsson med S She's The One "Eya". Jeanette Helgeroth med S Unforgettable "Honey". Therese Svensson med S Royal Wish "Lyxx". Flera SM-pinnar och kvalat till SM har Elin Olsson med S Royal Wagging Tail "Marwin" gjort. Med flera fina resultat! Stort grattis!

4/7-25/8

En mycket framgångsrik period för kenneln! Victoria Silfverberg och S Poison "Zen", alias ZuperZen tog brons på European Open och lagguld i Nordiska mästerskapen. Fina placeringar för övrigt också! Stort stort grattis!

Under Hulahopp i Kungälv kvalade Ann Högström med S Yours To Keep "Leo" in till finalen! Dessutom har de tagit hoppdiplom! Stort grattis!

 

Sobelkustare fortsätter att plocka pinnar! Jessica Roos med S Young Wild And Free "Mio", Marie Lantz med S Xellent Braveheart "Sidde" som även tagit hoppdiplom, , Tina Olsson med S Xellent Heartbreaker "Figo", Kajsa Holmström med S Xellent Heart Of Gold "Nyx", Victoria Silfverberg med S We Got The Power "Mac", Catrine Möller med S Shadow In The Dark "Buddy".

Och SM-pinnar till flera stycken: Victoria Silfverberg med S Poison "Zen" , Jeanette Helgeroth med S Unforgettable "Honey", Hanna Wennersten med S Who Needs Money "Harald", Therese Svensson med S Royal Wish "Lyxx", Annika Olsson med S Royal Warrior "Alex", Lena Nilsson med S Nothing Compares "Kaiza", Thomas Juréhn med S On And On "Theo". Dessutom är både Zen och Honey redan kvalade till nästa års SM. Stort grattis alla!

I Rallylydnad fich Helena Strömgren med S Somebody To Love "Love" två kvalificerade resultat i nybörjarklass på Gotlandstävlingen i juli. Det fick även Anki Nyhlén med S Kiss Me Kate "Wilda". Stort grattis!

1-3/7 Agility-SM i Växjö!

Stort grattis till Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" till två medaljer! Guld i lag och brons individuellt på SM! Vi är superstolta!

Stort grattis även till Terese och "Lyxx", Annika och "Alex", Lena och "Kaiza", Elin och "Marwin" , Victoria och "Zuki" och Thomas och Happy som kvalat in! En stor bedrift! Det var så kul att vara där!

Här presenterar vi pristagarna på kennelträffen 2016!

Årets "Sobelkustare"2015!

S Unforgettable "Honey" Ägare: Jeanette Helgeroth

Hederspriser till S Poison "Zen" Ägare: Victoria Silfverberg och

S Somebody To Love "Love" Ägare : Helena Strömgren

 

Kennelmästare agility 2016

1:a Moa Mattsson och S She's The One "Eya", 2:a Gunilla Kristiansson och S Treasure From Sky "Triss" och 3:a Mikaela Söderberg och S Paparazzi "Happy"

Årets champions!

Dessa tre ekipage har erhållit championat sen föregående kennelträff!

Hanna Wennersten Nilsson och S Who Needs Money "Harald", Annika Olsson och S Royal Warrior "Alex" och Thomas Juréhn och S On And On "Theo"!

Årets Tunnelracemästare!

1:a Robyn Åhlin och S A Sky Full Of Stars "Winston", 2:a Malin Tangfelt och S Ace Of Spades "Ebbot" och 3:a Anette Andersson och S Always On My Mind "Bonus", alla kullsyskon!

 

25/5-15/6

Idel framgångar med alla duktiga ekipage! Pinnar på många håll och kanter: Victoria och Zen, Elin och Marwin, Jeanette och Honey, Terese och Lyxx, Lena och Kaiza, Hanna och Harald i klass 3. Vi fick också en ny hoppchampion genom att Hanna Wennersten med Harald ( S Who Needs Money) på bara ett fåtal starter i hopp 3 tog sitt championat! Stort grattis alla! I klass 1 har det blivit pinnar till Jessica och Mio, Ann och Leo, Marie och Sidde, Emelie och Qrut (som också tog sitt hoppdiplom!) Stort grattis! Moa och Eya tog sista pinnen i hopp i Vallentuna och flyttade upp till klass 3! Stort grattis till er alla!

 

16/5-24/5

Denna helg har det producerats mycket resultat igen! Jessica Roos och Mio (S Young Wild and Free), Tina Olsson och Figo (S Xellent Heartbreaker) och Victoria Silfverberg med Mac (S We Got The Power) tar pinnar i Halmstad. Emelie Persson och Qrut (S Xellent Heart On Fire) vinner tre klasser med pinnar och flyttar upp till klass 2 i hopp! Dessutom SM-pinnar av Victoria Silfverberg och Zen (S Poison), Elin Olsson och Marwin (S Royal Wagging Tail) och Terese Svensson och Lyxx (S Royal Wish). Även en 2:a placering för Carin Magnusson och Ester ( S Royal Water Lily) i Mästarklass Rallylydnad. Stort grattis alla!

2/5-15/5

Här plockas pinnar igen! Ann Högström med S Your's To Keep "Leo" plockar två pinnar i Vallentuna genom att vinna en klass och bli tvåa i en! Samma helg i Härnösand vinner Hanna Wennersten med S Who Needs Money "Harald" agility 1 och hopp 2 med uppflyttning till hopp 3 och agility 2! Dessutom tar Moa Mattsson med S She's The One "Eya" sista pinnen i hopp två i Vallentuna och blir ett klass 3 ekipage på heltid. Stort grattis allihopa!

10/5 Grattis på 8-årsdagen Hera, Allis, Magic,Zeb,Zlatan och Morten!

29/4-1/5

LLU i Tångahallen! Victoria Silfverberg och "Zen" S Poison vinner LLU i small och ska representera Sverige i VM i Spanien, NM i Norge och EO i Frankrike! Stort grattis!

30/4

Grattis på 1-årsdagen Winston, Bonus, Ebbot och Turid!

25/4

Välkommen C2 kullen! Money och Zac's valpar. Fyra hanar och en tik!

28/3-8/5

Nu har tävlingssäsongen tagit fart på allvar och det kommer rapporter hela tiden om "Sobelkustarnas" framfart på tävlingsbanorna!

Några som nyligen startat upp sin tävlingskarriär är valparna i W, X och Y - kullen och de är redan ute och hämtar pinnar och priser! Både Jessica Roos och "Mio" S Young Wild And Free och Ann Högström och "Leo"S Yours To Keep har tagit pinnar i klass 1 agility. Victoria Silfverberg och "Mac" S We Got The Power har tagit pinne, Catrine Möller och "Buddy" S Shadow In The Dark har gjort flera resultat i Danmark, Jeanette Helgeroth och "Honey" S Unforgettable har tagit flera SM-pinnar i klass 3, Carin Magnusson och "Ester" S Royal Waterlily har avancerat i rallylydnad. Pinnar i hopp 2 har även både "Flow" Chaefka's Ice Virginia och "Triss" S Treasure From Sky tagit. Förare till Flow denne gång var Moa Mttsson. Grattis alla!

25-27/3 Gåsahoppet i Skåne!

Här ramlade det in många placeringar!

Elin och Marwin 2:a i ag 3 small, Gitte och Zushi 6:a i hopp 3 och 7:a i agility 3 small, Annika och Alex 2:a i agility 3 medium, Therese och Lyxx 4:a i hopp 3 och 7:a i hopp öppen medium, Jeanette och Honey 6:a i hopp 3, 8:a i agility 3 och 14:e i hopp öppen medium, Victoria och Zuki 5:a i agility 3 och 2:a i hopp öppen small. Victoria och Zen 1:a i agility öppen och 1:a i hopp öppen, 2:a i hopp 3 *2 och 4:a i agility 3. Till finalen kvalade Victoria med Zen och Zuki, Elin med Marwin och Gitte med Zushi i small, Therese med Lyxx och Annika med Alex i medium. Fantastiskt bra gjort alla!

Vann smallfinalen gjorde Victoria och Zen! Stort grattis!

19-20/3

Tävling i Askersund och storslam av "Sobelkustarna"!

Seger i hopp 2B small Moa och Eya, seger i agiilty 2B medium av Jeanette och Honey, seger i hopp 2B medium av Hanna och Harald och dessutom en 2:a placeringi hopp 1B medium av Helena och Love , 3.e placering i hopp 1C medium av Ann och Leo (dessutom debut) och 3:e placering i agility 2B small av Moa och Eya! Stort grattis alla!

 

20/3 Grattis Triss på 3-årsdagen!

13/3 Grattis till vinst i hopp 1 och uppflytt till hopp 2 i Sundsvall!

Hanna Wennersten och Harald (S Who Needs Money)

13/3 Grattis på 2-årsdagen Zac!

7/3 Grattis på 3-årsdagen Sisu, Buddy, Eya och Love!

Wilda (S KisMe Kate) och Triss (S Treasure From Sky) blev båda årets hund i Södra Gotlands BK 2015. Wilda i lydnad och Triss i agility. Wilda blev även 3:a i KM apellklass sök och serietävlingens brukslydnad. Grattis!

23/2 Grattis "De tre musketörerna" på 2-årsdagen!

Harald, Sam och Mac!

 

15/2 Grattis Tintin på 9-årsdagen!

10/2 Grattis Ellie och Liston på 11-årsdagen!

8/2 Grattis Kaiza, Teia och Max på 8-årsdagen!

29/1 Grattis Izor på 13-årsdagen!

19/1 Grattis Aicha på 12-årsdagen!

22/1 Grattis på 1-årsdagen Zima, Zilva och Pirat!

12/1 Grattis på 6-årsdagen Money, Wii och Theo!

2/1 B2-Kullen föds!

22/12 Grattis "Sky" på 5-årsdagen!

13/12 på Stockholmsmässan tar Yvonne Juréhn och S Paparazzi "Happy" en sm-pinne i agility! Grattis! Här tävlar också Emelie Persson med S xellent Heart On Fire "Qrut" i Fresstyle! Tjusigt!

6/12 i Sundsvall tog Emelie Persson och S Xellent Heart On Fire "Qrut" sin första pinne i hopp 1 genom en 2:a plats och fin tid. Grattis!

I Vårgårda helgen 21-22/11 vann Victoria Silfverberg och S Poison "Zen" två klasser och tog en andraplats och dessutom CACIAG! Stort grattis! My Secret Angel "Zuki" med samma förare tog en 2:aplats efter Zen i Hopp 3.Grattis! I Klass 2 tog Jeanette Helgeroth och S Unforgettable "Honey" ytterligare två pinnar till samlingen! Grattis! Här debuterade även Tina Olsson med S Xellent Heartbreaker "Figo"!

Smålandsstenar 15/11: Här vinner Terese Svensson med S Royal Wish "Lyxx" agility 3.Grattis!

I Piteå helgen 14-15/11 tog Lena Nordlund med S Nothing Compares "Kaiza" två hopp-pinnar i klass 3. Grattis!

I Mora 7/11 Vinner Anna Kristiansson och Chefka's Ice Virginia "Flow" hopp 1 och blir uppflyttade till klass 2. Grattis!

I Rättvik 1/11 tog Lena Nordlund och S Nothing Compares "Kaiza" en 5:e placering med 0 fel och pinne. Dessutom SM-kval! Stort grattis! Yvonne Juréhn och S Paparazzi "Happy" tar en SM-pinne i agilityklass! Grattis!

 

Perioden 28/9-27/10

S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vinner Norwegian Open! Stort grattis!

Chefka's Ice Virginia "Flow" vinner KM/GM i small och I'm just a Girl from Shamrock River "Poa" blir 2:a med ägare/förare Anna Kristiansson

S Treasure From Sky "Triss" blir 2:a i KM/GM och hennes mamma Caravan Kissing The Wind "Sky" blir 3:a. Ägare/förare Gunilla Kristiansson

S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister representerar Danmark i VM i Bologna, gör två fina felfria rundor och laget tar en 8:e plats! Stort grattis!

S We Got The Power "Mac"vinnaer hopp 1 i Svedala. Ägare/förare Victoria Silfverberg!

S Unchain My Heart My"med ägare/förare Ivan Baad fortsätter plocka pinnar i klass 1

S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson plockar pinnar i klass 3 och så även Terese Svensson med S Royal Wish "Lyxx"!

S Royal Water Lily "Ester" med ägare/förare Carin Magnusson blir godkända i avancerad klass Rallylydnad!

S Treasure From Sky "Triss" med ägare/förare Gunilla Kristiansson blir godkända i anlagsklass för viltspår!

Perioden 14/9-27/9

S On and On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn fick sitt tredje cert i hopp och blev hoppchampion den 26/9 på Gotland! Stort grattis! De tog även två SM-pinnar i hopp!

S Royal Water Lily "Ester" med ägare/förare Carin Magnusson har klarat anlagsprovet i viltspår! Stort grattis!

S Treasure From Sky "Triss" med ägare/förare Gunilla Kristiansson och S Somebody To Love "Love" med ägare/förare Helena Strömgren har tagit flera pinnar och Love är numera uppflyttad till hopp 2 och Triss till klass 2 i både agility och hopp. Triss har tagit agilitydiplom i klass 1.

S She's The One "Eya" med ägare/förare Moa Mattsson har tagit en agilitypinne i klass 2. Chefka's Ice Virginia "Flow" med förare Anna Kristiansson har blivit uppflyttade till agility 2 med två segrar i agility 1.

S Paparazzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn vann Alars minne 2015 i small!

Stort grattis alla!

 

Perioden 1/8-13/9

Under denna period har "Sobelkustarna" återigen visat framfötterna.

Jeanette Helgeroth och Honey ( S Unforgettable) och kullsystern My (S Unchain My Heart) med förare/ägare Ivan Baad fortsätter att plocka pinnar, My i klass 1 och Honey i klass 2! Stort grattis!

De tre musketörerna har börjat tävla ( S Who Needs Money "Harald", S Wake Me Up "Sam" och S We Got The Power "Mac") och Harald har redan tagit tre vinster med sin ägare/förare Hanna Wennersten! Han fick även Excellent på Visbyutställningen i augusti! Stort grattis!

S She's The One "Eya" med ägare/förare Moa Mattson har plockat flera pinnar och avancerat till klass 2 och även där tagit pinnar! Hon ställdes även ut sista helgen i augusti och fick där Excellent båda dagarna. Grattis!

S Exellent Heartbreaker ställdes också ut i Visby och fick Excellent! Grattis!

S Royal Water Lily "Ester" med ägare/förare carin Magnusson har avancerat till avancerad klass i rallylydnad och kullbrodern S Royal Warrior "Alex" är SM-klara i agility! Stort grattis!

I Danmark har S Power of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blivit danska mästare i lag och tagit brons individuellt! Stort grattis!

Flera andra fortsätter att plocka placeringar och pinnar och just nu ligger S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson och S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg på 2:a och 3:e plats på Årets Agilityhunds lista!

Caravan Zac Matt "Zac" har gjort BPH med skott och vi inväntar löp med Triss..

Den 26/8 gratulerade vi Jesse och Jamie på 12-årsdagen och den 27/8 gratulerade vi Zuki, Theo och Ville på 4-årsdagen!

Den 5/9 Gratulerade vi Zushi, Zen,Ziggy och Happy på 5-årsdagen!

 

 

Perioden 16/5-31/7

Elin Olsson och Marwin (S Royal Wagging Tail) och Victoria Silfverberg och Zen (S Poison) har tävlat på European Open och båda gick till final! Stort grattis! De kommer även att representera Sverige i Nordiska Mästerskapen i Finland i augusti!

Dessa två är dessutom redan kvalade till nästa års SM och det trillar in SM-pinnar hela tiden och de ligger båda högt upp på Årets Agilityhund i small!

I Kalmar vann Victoria och Zen den åtråvärda "Guldagilityn" och blev 10 000kr rikare! Häftigt!

På årets SM i Linköping tog Victoria och Zen Individuellt brons och även en bronsmedalj i lag med laget "Veni Vidi Vinci"!

Elin och Marwin tog en silvermedalj i lag med laget "All In"och Hanna Wennersten och Wii (S Oop's I Did It Again) tog en bronsmedalj i lag med laget "Kaptenens Pågar"! Stort grattis allihopa!

Svenskt agilitychampionat har Gitte Hoffmeister och Zushi (S Power Of Love) tagit och dessutom har de kvalat in till danska landslaget och ska representera Danmark i lag small! Stort grattis!

Annika Olsson och Alex (S Royal Warrior) har flyttat upp till agility 3 ochtog agilitycert i Kalmar! Stort grattis!

Carin Magnusson och Ester (S Royal Water Lily) har flyttat upp till fortsättningsklass i Rally lydnad och kan nu titulera sig som både RLDN och har kvalat till sheltieklubbens Trippeldiplom! Stort grattis!

Anki Nyhlén och Wilda (S Kiss Me Kate) har tagit flera 1:a pris i lydnadsklass 1 och har nu titeln LP1. Dessutom har både Wilda och Ella (S Your'e The Inspiration) fått godkänt anlagsprov i viltspår! Stort grattis!

Jeanette Helgeroth och Honey (S Unforgettable) har skördat många pinnar i klass 1 och 2 , nu flyttat upp till klass 2 och fått agilitydiplom i både hopp 1 och hopp 2! Stort grattis!

Min egen Triss (S Treasure From Sky) har tagit 4 pinnar i klass 1, Moa Mattsson och Eya (S She's The One) har tagit tre pinnar i klass 1, Helena Strömgre och Love (S Somebody To Love) har tagit 2 pinnar i klass 1 och Ivan Baad och My (S Unchain My Heart) har också tagit flera pinnar i klass 1. Stort grattis!

Patrik Dahl med Bandit (S Royal Wizard) har vunnit hopp 2 med 3:e pinnen och dessutom har Victoria och Zuki, Terese och Lyxx, Alvin och Izor, Tina och Kid, Kennet och Kaiza, Andreas/hanna och Wii, och jag och Sky tagit SM-pinnar under perioden! Stort grattis!

Vi gratulerar S dawn Devotion "Diva" på sin 14-årsdag den 28/6!

Vi gratulerar Crofter Holding's Memphis Belle på sin 14-årsdag den 13/7!

Vi gratulerar "Royalkullen" Marwin, Lyxx, Ester, Alex och Bandit på sin 4-årsdag den 14/7!

 

Denna gång får det bli en sammanställning av alla resultat som ramlar in på alla "Sobelkustare" Nu har årets tävlingar kommit igång på riktigt och jag hinner inte uppdatera efter hand. Blir också glad om ni själva rapporterar in resultat, gärna också ni som tävlar utanför Sverige för där har jag ingen koll!

Perioden 6/4- 15/5!

Två nya champions har vi fått genom S Oop's I Did It Again "Wii" och My Secret Angel "Zuki"!

Stort grattis Andreas och Victoria Silfverberg!

Två Sobelkustare ska representera Sverige i European Open i sommar! Royal Wagging Tail "Marwin"(Elin Olsson) och S Poison "Zen" (Victoria Silfverberg )Stort grattis!

Efter SM-periodens slut har vi 10 "Sobelkustare" till Sm både individuellt och i lag! Det ska bli spännande att följa er där!

Nya SM-perioden har startat och nya pinnar trillar redan in: S Karate Kid "Kid" (Tina Olsson), S On And On "Theo" (Thomas Juréhn), S Poison "Zen", My Secr-Angel "Zuki"(Victoria Silfverberg, S Royal Wagging Tail "Marwin" (Elin Olsson).

Pinnar i klass 1 har det blivit till både S Unforgettable "Honey" (Jeanette Helgeroth) , S She's The One "Eya" (Moa Mattsson) och S Royal Water Lily "Ester" (Carin Magnusson). Grattis till er!

S Royal Water Lily "Ester" (Carin Magnusson) har också tävlat rallylydnad med kvalificerat resultat och S Neverending Love "Teia"(Fannie Sjöberg) har gjort detsamma(inoff). Grattis!

S Kiss Me Kate"Wilda" (Anki Nyhlén) har blivit uppflyttade till lägre klass sök! Stort grattis!

S Yours To Keep "Leo" (Ann Högström) har blivit BIR och BIG på inoff utställning i Visby och S Somebody To Love "Love" (Helena Strömgren), S Treasure From Sky "Triss" (Gunilla Kristiansson) och S Xellent Heart Of Gold "Nyx" (Kajsa Holmström) har genomfört BPH med skott! Jättekul!

Dessutom har Flow och Liams valpar fötts på valborgsmässoafton. Tre hanar och en tik. A2-kullen. Välkomna!

3-5/4 Off agility i Skurup"Gåsahoppet": S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp 3 på fredagen och ag 3 på söndagen, dessutom blev de 3:a i ag 3 på fredagen, 2:a i ag 3 på lördagen, 4:a i öppen hopp på lördagen och 8:a i hopp 3 på söndagen. Alla lopp med 0 fel och SM-pinnar (förutom öppenklasserna)! S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 3:a i öppenklassen, 5:a i hopp 3 och 6:a i ag 3 på fredagen. De blev även 5:a i öppen hopp på lördagen.Alla officiella lopp med 0 fel och SM-pinnar. S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmesiter blev 4;a i ag 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. My Secret Angel "Zuki" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 8:a i hopp 3 på fredagen, 8:a i hopp 3 på lördagen. Båda loppen med 0 fel och SM pinnar. De blev också 10:a i ag 3 på söndagen med 5 fel och SM-pinne. S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 11:a i hopp 3 på lördagen och 9:a i ag 3 på söndagen. Båda loppen med 0 fel och SM-pinnar. Stort grattis alla!

3-4/4 Off agility i Mulde: S Unforgettable "Honey" med ägare/förare Jeanette Helgeroth vann båda hoppklasserrna (1A+1B)med 0 fel och pinnar! S Treasure From Sky "Triss" med ägare/förare Gunilla Kristiansson vann ag 1A på lördagen med 0 fel och pinne. S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn vann hopp 3A+B och agility 3B, tog två cert och 3 SM-pinnar varav agilitypinnen gav ett SM-kval! S Paparazzi "Happy" med förare Thomas Juréhn tog 3 SM-pinnar genom att bli 1:a i hopp3B, 2:a i hopp3A och 2:a i agility 3A. Stort grattis alla!

28/3 Off agility i Rättvik: S Paparazzi "Happy" med förare Thomas Juréhn blev 7:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

21/3 Off agility i Värnamo: S Unforgettable "Honey" med ägare/förare Jeanette Helgeroth blev 2:a i hopp 1A med 0 fel och pinne! Grattis!

21/3 Off agility i Linköping: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann agility 3 med 0 fel SM-pinne och SM-kval! Stort grattis! S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 4:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne. Dessutom blev de &:a i båda hopploppen med 0 fel och SM-pinner. Stort grattis! S Paparazzi "Happy"med förare Thomas Juréhn blev 6.a i hopp 3B med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

21/3 Grattis på 7-årsdagen Wilda och Kid

20/3 Grattis på 2-årsdagen Triss

13/3 Grattis på 1-årsdagen Zac

8/3 Off Agility Hammarö BK: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 2:a i hopp 3 med 0 fel cert och SM-pinne! Grattis!

7/3 Grattis på 2-årsdagen Eya, Love, Sisu och Buddy

23/2 Grattis på 1-årsdagen Mac, Sam och Harald!

15/2 Grattis på 8-årsdagen Tintin!

14/2 Off agility i Fagersta: Chefka's Ice Virginia "Flow" med förare Anna Kristiansson tog två pinnar genom att bli 3:a i agility1B och 4:a i Hopp 1B! I'm Just A Girl From Shamrock River "Poa" med förare Anna Kristiansson blev 4:a i agility 1B med 0 fel, pinne och uppflytt! S Treasure From Sky "Triss" med ägare/förare Gunilla Kristiansson blev 3:a i agility 3B med 0 fel och pinne! Stort grattis alla!

10/2 Grattis på 10-årsdagen Ellie och Liston!

8/2 Grattis på 7-årsdagen Max, Teia och Kaiza!

7/2 Off agility i Karlshamn: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann agility 3A och blev 2:a i agility 3B med 0 fel och SM-pinnar. S Poison "Zen"med ägare/förare Victoria Silfverberg vann agility 3B med 0 fel och SM-pinne och S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a i Hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er alla!

7/2 Off agility i Oskarström: S Unforgettable "Honey" med ägare/förare Jeanette Helgeroth Tog två pinnar genom att placera sig på 2:a plats med 0 fel och pinne i både agilityklassen och hoppklassen! Stort grattis!

4/2 Grattis på 13-årsdagen Micco!

1/2 Off agility i Knivsta: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 6:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne. De kvalade samtidigt in till SM! Stort grattis!! En fantastisk bedrift med en 12-årig hund! I samma lopp blev S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn 7:a med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

29/1 Grattis på 12-årsdagen Izor, Indra, Rossi och Boss!

 

22/1 Milla får sina valpar!

20/1 Grattis Lucy, Lettie och Liva på 10-årsdagen!

19/1 Grattis Aicha på 11-årsdagen!

17/1 Off agility i Ulricehamn: S Unforgettable "Honey" med ägare/förare Jeanette Helgeroth debuterade i klass 1 medium och nollade hopploppet med pinne! Grattis! S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson blev 8:a i hopp 3 och 9:a i agility . Båda loppen med 0 fel och pinne och sista agilitypinnen till SM! Stort grattis!

12/1 Grattis Theo, Money och Wii på 5-årsdagen!

6/1 Off agility i Kista: S On And On med ägare/förare Thomas Juréhn blev 5:a i hopp 3 på tisdagen med 0 fel och SM-pinne! Grattis

22/12 Vi gratulerar Sky på 4-årsdagen!

13-14/12 Stockholmsmässan 2014. Thomas Juréhn med S On And On "Theo" lyckades ta en finalplats i Agria Cup och slutade på en hedrande 4:eplats. Caravan Zac Matt "Zac" ställdes officiellt för första gången, 9 månader och en dag gammal och fick excellent! Grattis!

7/12 KM i Klinteortens HU: Topp 3 i både small och medium bestod av Sobelkustare och hundar ägda av Sobelkustens Kennel! Medium vanns av Thomas Juréhn med Theo, 2:a blev Gunilla Kristiansson med Sky och 3:a Thomas Juréhn med Tintin. Smallklassen vanns av Yvonne Juréhn mad Happy, 2:a var Anna kristiansson med Poa och 3:a Anna Kristiansson med Flow!

15-16/11 off agility i Tångahallen. S Poison "Zen"med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 2:a i agility 3 och 2:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinnar. I agilityklassen fick de reserv Caciag! S royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 6:a i agility 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne och sedan vann de hoppklassen på söndagen med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis!

1-2/11 Off agility i Rättvik: S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 10:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. S On And On "theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 9;a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

26/10 Off agility i Ystad: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson vann agility 3 med 0 fel cert och SM-pinne! S Poison med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 3:a i hopp 3A med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er båda!

11/10 Off agility i Ulricehamn: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 6:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne!

5/10 Off agility i Mulde: S She's The One "Eya" med ägare/förare Moa Mattsson vann hopp 1A med 0 fel och pinne!

S Impressive Icefloe "Izor"med förare Anders Nyholm vann Ho3B med 0 fel och SM-pinne och S Royal Warrior "Alex" med ägare/förare Annika Olsson vann hopp 3A med 0 fel, cert och SM-pinne! Stort grattis alla!

4/10 Off agility i Mulde: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 2:a i agility 3B med 0 fel och SM-pinne!

28/9 S Kiss Me Kate "Wilda" med ägare/förare Anki Nyhlén genomför MH med mycket bra resultat!

21/9 Off agility i Linköping: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 6:a i agility 3 med 0 fel SM-pinne och SM-KLAR! Stort grattis!

13/9 Off agility i Söderköping: S On And On "Theo"med ägare/förare Thomas Juréhn blev 3:a i hopp 3A med 0 fel och SM-pinne. S Exactly Just Excellent "Tintin" blev 6:a i samma klass. också med SM-pinne. Grattis!

13/9 Off agility i Malmö: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann hopp 3 med 0 fel och SM-pinne!

7/9 Off agility i Tidaholm: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne!

6/9 Off agility i Nynäshamn: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn vann agility 3 med 0 fel, SM-pinne, cert och CHAMPIONAT! Stort grattis!

30/8 off agility i Boden: S Nothing Compares "Kaiza" vann agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

30/8 Off agility i Flen: S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm vann agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

30/8 Off utställning i Visby: S She'e The One "Eya" fick excellent! Grattis!

30/8 Off agility i Söderåsen: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson blev 6:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne. S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos blev 7:a i agility 3 med 5 fel och SM-pinne. Grattis!!

24/8 Off agility på Solvalla: Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson vann agility 3A med 0 fel, SM-pinne och cert! Grattis!

16-17/8 Off agility i Frövi: S Royal Warrior "Alex" med ägare/förare Annika Olsson vann agility 1 med 0 fel, pinne och uppflytt och blev 4:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne på lördagen. S Exactly Just Excellent "Tintin"med förare Thomas Juréhn blev 9:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson blev 3:a i agility 2 med 0 fel, pinne och uppflytt . Grattis alla!

16-17/8 Off agility i Höör: S Royal Wagging tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann agility 3 och blev 2:a i hopp 3 på lördagen. De blev sedan 2:a i hopp 3 på söndagen! Alla lopp med 0 fel och SM-pinne. S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann både hopp 3 och agility 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne! S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson blev 3:a i Hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne! Grattis till er alla!

16-17/8 Off agility i Luleå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 2:a i agility 3 på lördagen med 0 fel, SM-pinne och SM-KLAR . De blev även 3:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

9/8 Nordiska mästerskapen i Danmark: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg tog NM-guld i lag!

Megagrattis!!

8/8 Off agility i Mönsterås: Chefkas Ice Wirginia "Flow" med förare Anna Kristiansson blev 2:a i agility 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

3/8 Off agility i Häverö; Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson vann hopp 2 med 0 fel pinne och uppflytt! Grattis!

3/8 Off gility i Ludvika: S Royal Water Lily "Ester" med ägare/förare Carin Magnusson vann hopp 1B med 0 fel och pinne! Grattis!

2-3/8 Off agility i Ystad: My Secret Angel "Zuki" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp 3 på söndagen och blev 5:a i agility 3 på lördagen. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne! S Poison "Zen" med samma ägare/förare blev 2:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne! S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 5:a i agility 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne! Grattis till er alla!

 

2/8 Off agility i Jönköping: S royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson blev 3:a i agility 3B och 2:a i hopp 3A med 0 fel och SM-pinne! S Pride "Ziggy" med ägare/förare jessica Roos blev 2:a i agility 3B med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er båda!

26-27/7 Off agility i Gagnef/Floda: S Royal Water Lily "Ester" med ägare/förare Carin Magnusson blev 3:a i agility 1 på lördagen och 2:a i hopp 1 på söndagen. Båda loppen med 0 fel och pinne! Grattis!

Slottshoppet 19-24/7 off agility: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Trese Svensson blev 5:a i agility 3 och 12:a i hopp 3 den 19/7. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne! S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 11:a i agility 3 den 19/7 och 12:a i hopp 2 den 20/7. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne! S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 8:a i hopp 3 den 19/7 och 11:a i agility 3 den 23/7. Båda loppen med 9 fel och SM-pinne! S Exactly Just Excellent "Tintin"med förare Yvonne Juréhn blev 9:a i agility 3 och 11:a i hopp 3 den 22/7. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne! S Pride "Ziggy"med ägare/förare jessica Roos vann agility 3 den 23/7 och vann hopp 3 den 24/7. Båda loppen med 0 fel, cert CHAMPIONAT och SM-pinne! Stort grattis till er alla!

3-6/7 Off agility i Kalmar: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson gjorde flera fantastiska lopp. De vann hopp3 på torsdagen, kom 2:a i agility 3 på fredagen och vann även hopp 3 på söndagen i startfält med ca 130 starter! De blev också SM-klara och kvalade in till guldfinalen! My Secret Angel "Zuki" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann agility 2 på torsdagen med pinne och uppflytt och tog sedan en 3:e plats i hopp 3 på lördagen och fick även de en finalplats. S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 4:a i agility 3 på fredagen och tog också en finalplats! Ekipaget tog en 2:a plats i finalen! S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 6:a i hopp3 på lördagen och kvalade även de in till guldfinalen! Stort grattis alla! S Paparazzi "Happy" med ägare/förare yvonne Juréhn blev 3:a i agility 2 på fredagen med 0 fel, pinne och uppflytt och tog ytterligare en pinne på lördagen då de kom 4:a i agility 2. S Oops I Did It again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg blev 12:a i agility 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne och S Royal Warrior "Alex" med ägare/förare Annika Olsson blev 12:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. Chefkas Ice Virginia "Flow" blev 3;a i hopp 1 på torsdagen med 0 fel och pinne! Grattis allihopa!

28-29/6 Landslagsuttagning i agility i Halmstad: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 3:a i uttagningen och får därmed representera Sverige både individuellt och i lag på NM i Danmark och på VM i Luxemburg! Häftigt!

19-22/6 Off agility i Klintehamnn: S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg vann agilty 2 på lördagen med 0 fel, pinne och uppflytt och blev 2:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel, cert och SM-pinne samt 3:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 2:a i agility 3 och 4:a i hopp 3 på fredagen och vann agility 3 på söndagen. Alla lopp med 0 fel och SM-pinnar! S Paparazzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 2:a i agility 2 på fredagen med 0 fel och pinne. S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 4:a i agility 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne och S Impressive Icefloe "Izor" med äagre/förare Annika mojanis blev 6:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er alla!

13-15/6 SM i agility i Sollefteå: Här deltog 6 ekipage individuellt och 7 i lag! Fyra st sobelkustare kammade hem medaljer i lag! I mediumklassen vann laget "Kaptenens Pågar" där Andreas Silfverberg med Wii (S Oops I Did It Again) deltog. Silver tog laget "Fit For Fight"där Anders Nyholm med Izor (S Impressive Icefloe) deltog och i small tog laget "Veni Vidi Vici" silver och där deltog Victoria Silfverberg med Zen (S Poison) och Hanna Wennersten med Zuki (My Secret Angel) !Stort grattis till er!

8/6 Off agility i Göteborg: S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg blev 3:a i hopp 3 med 0 fel, cert och SM-pinne! S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann agility 3 med 0 fel och SM-pinne och My Secret Angel "Zuki" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp 2 med 0 fel och pinne! Grattis till er alla!

8/6 Off agility i Nynäshamn: Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson vann hopp2 med 0 fel och pinne!

31/5 Off agility i Hässleholm: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 2:a i ag 3A och 3:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinnar! S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann ag 3B med 0 fel och SM-pinne och S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

31/5 Off agility i Nordmaling: S Royal Wizard med förare Patrik Dahl vann hopp 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

30/5 Off agility i Rönne: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 4:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne och S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 6:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

29/5 Off agility i Råådalen: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 3:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

24-25/5 Off agility i Halmstad: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann hopp 3 och blev 2:a i agility 3 på lördagen och blev och 2:a i hopp 3 med 0 fel på söndagen. Alla lopp med SM-pinnar! My Secret Angel "Zuki" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp 2 både på lördagen och söndagen och agility 2 på söndagen. Alla lopp med 0 fel och pinnar! S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 3:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne och S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann agility 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. Stort grattis alla!

24/5 Off agility i Hofors: S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 6:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

18/5 Off agility i Malmö: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 och blev 5:a i agility 3. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne! S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 2:a i agility 3 och 3:a i hopp 3! Båda loppen med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er båda!

18/5 Off agility på SSBK: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 4:a i hopp 3A med 5 fel och SM-pinne. Grattis!

17/5 Off agility i Västerås S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 2:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

10/5 Grattis på 6-årsdagen Zlatan, Zeb, Morten, Hera, Allis, Breeze och Magic!

3/5 S Power Of Love"Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev Dansk dubbelchampion genom att ta sista agilitycertet! Ekipaget kan även titulera sig till både norsk och svensk hoppchampion! Stort grattis! Detta blev kennelns 9:e dubbelchampion!

27/4 Off agility i Botkyrka: S Paparazzi "happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 3:a i agility 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

18-20/4 Gåsahoppet i Skurup. Officiell agility: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev 4:a i hopp 3 både fredag och lördag med 0 fel och sm-pinne. S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 7:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och sm-pinne. S Royal Wagging Tail "Marwin" blev 2:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och sm-pinne. Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson blev 3:a i agility 2 på fredagen med 0 fel och pinne. Stort grattis till er alla!

15/4 Excellent-kullen är född, tre hanar och en tik!

5/4 Off agility i Ulricehamn: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann ag 3 med 0 fel, cert och sm-pinne och blev 2:a i hopp3 med 0 fel, cert och sm-pinne! Stort grattis!

5/4 Off agility i Fagersta: S One Of A Kind med ägare/förare Kajsa Holmström vann hopp 2B med 0 fel och pinne! Grattis!

29-30/3 Officiell agility i Halmstad: S Karate Kid "Kid"med ägare/förare Tina Olsson tog två SM-pinnar och kvalade in till SM genom att bli 6:a i ag 3A med 5 fel och 3:a i ag 3B med 0fel på lördagen. Dessutom vann de hopp 3B på söndagen med 0 fel och sm-pinne. S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 2:a i hopp 3A och vann hopp 3B på söndagen med 0fel, sm-pinnar, cert och championat. S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg tog sista sm-pinnen i hopp och kvalade in till SM genom att bli 5:a i hopp 3B med 0 fel.. Stort grattis till er alla! Helt fantastiskt!

 

22/3 Internationell agility i Malmö: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann både hopp3 och agility 3 med 0 fel, SM-pinnar, SM-kval och Caciag. Stort stort grattis!

21/3 Grattis på 6-årsdagen Wilda och Kid!

20/3 Grattis på 1-årsdagen Triss!

15/3 Internationell agility i Norge: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister tog norskt hoppcert och blev Norsk Hoppchampion, Dessutom tog hon reserv CACIAG i agilityklassen! Stort grattis!!

8/3 SSSK Utställning i Vilsta: S Impressive Icefloe "Izor" blev BIM-veteran! Stort grattis!

7/3 Grattis på 1-årsdagen Sisu, Buddy, Eya och Love!

26/2 Grattis på två-årsdagen Flow!

23/2 Wii och Liams valpar födda! Två trefärgade hanar och en sobelhane!

15/2 Grattis på 7-årsdagen Tintin!

10/2 Grattis Ellie, Liston och Elroy på 9-årsdagen!

9/2 Off agility i Karlshamn: S Poison "Zen" blev 3:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne. Stort grattis!

8/2 Grattis Teia, Kaiza och Max på 6-årsdagen!

4/2 Grattis Micco och Jambo på 12-årsdagen!

29/1 Grattis Indra, Rossi, Izor, Trubbel och Boss på 11-årsdagen!

26/1 Off agility i Knivsta: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn tog sista SM-pinnen genom att bli 5:a i hopp 3B med 0 fel. I samma lopp blev S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg 6:a med 0 fel och pinne! Stort grattis till er båda!

25-26/1 Off agility i Skellefteå: S Royal Wizard "Bandit" med förare Patrik Dahl vann agility 1A på lördagen och Hopp 1A på söndagen med 0 fel, pinne och uppflytt till klass 2. Stort grattis!

20/1 Grattis på 9-årsdagen Lucy, Liva, Lettie och Lussi!

19/1 Grattis på 10-årsdagen Aicha!

12/1 Grattis på 4-årsdagen Theo,Tess,Wii och Money!

5-6/1 off agility i Kista: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 5:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne på söndagen och 8:a med 0 fel på måndagen! Stort grattis!

4/1 Off agility i Kista: S One Of A Kind "Tess" med ägare/förare Kajsa Holmström blv 2:a i ag 2 B med 0 fel, pinne och uppflyttning! Stort Grattis!

22/12 Grattis på 3-årsdagen Sky!

23-24/11 Off agility i Tångahallen: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev Svensk agilityhoppchampion genom att placera sig 8:a med 0 fel och cert i hopp 3 på söndagen! Stort grattis! S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg tog sina två sista SM-pinnar och blev SM-KLAR genom att bli 7:a i agility 3 på lördagen med 0 fel och 9:a i agility 3 på söndagen med 5 fel . De tog dessutom en pinne i hopp 3 på söndagen med 0 fel och en 11:e plats! Stort grattis! S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann agility 3 på söndagen med 0 fel cert, cacib och SM-pinne! S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 2:a i agility 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 10:a i agility 3 på söndagen med 5 fel och SM-pinne och S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg blev 4:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er alla!

22/11 Grattis Fixa, Tira och Blizz på 8-årsdagen!

10/11 Off agility i Piteå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 3:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

9/11 Off agility i Mulde: S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 2:a i agility 3 med 0 fel SM-Pinne och därmed SM-KLAR! Stort grattis!

2-3/11 Off agility i Rättvik: S Karate Kid "Kid"med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne och 6:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne. S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 11:a i agility 3A med 5 fel och SM-pinne och i agility 3B blev S Nothing Compares "Kaiza"med ägare/förare Kennet Nilsson 10:a med 0 fel SM-pinne och därmed SM-KlAR! Stort grattis!

27/10 Off agility i Kungälv: Zuki med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

12/10 Off agility i Ulricehamn: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson blev 5:a i hopp 3 med 0 fel cert och SM-pinne och S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos blev 7:a i agility 3 med SM-pinne. Stort grattis!

29/9 Off agility i klinte: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn vann hopp 3 med 0 fel, SM-pinne, cert och Championat! Stort grattis! Chefka's Ice Virginia "Flow" med förare Anna Kristiansson debuterade i hopp 1! Ett fint lopp!

28/9 Off agility i Finspång: S One Of A Kind "Tess" med förare Gunilla Christiansson vann ag 2A med 0 fel och pinne! Grattis!

21-22/9 Off agility i Örnsköldsvik: S Royal Wizard "Bandit"med förare Patrik Dahl vann ag 1 med 0 fel och pinne och blev 2:a i hopp 1 med 5 fel på lördagen. S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vann ag 3 och blev 5:a i hopp 3 på lördagen samt blev 2:a i ag 3 på söndagen. Alla lopp med 0 fel och SM-pinnar! Stort grattis till er båda!

21-22/9 Off agility i Tidaholm/Tomten: S Lucy in The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev SM-klara genom att bli 6:a i hopp 3 med 5 fel! Stort grattis!

21/9 Off agility i Råådalen: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson tog två sm-pinnar genom att placera sig 6:a i ag3 och 8:a i hopp3 . Båda loppen med 0 fel! S Poison "Zen"med ägare/förare Victoria Silfverberg tog också två sm-pinnar genom att bli 3:a i hopp 3 och 4:a i ag 3. Båda loppen med 0 fel. S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 2:a i hopp 3 med 0 fel och sm-pinne. Stort grattis till er alla!

15/9 Off agility i Väsby: S neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vann hopp 3 med 0 fel och SM-pinne.

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Yvonne Juréhn blev 5:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne. Grattis till er båda!

15/9 Off agility i Haninge: S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blev 2:a i agility 1 med 0 fel, pinne och uppflyttning! Stort grattis!

14/9 Off agility på Åland: Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson vann hopp 2 med 0 fel och "finsk pinne"!

14/9 Off agility i Nacka: S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blev 3:a i hopp 2 med 0 fel! Grattis!

14/9 Off agility I Helsingborg: S Karate Kid "Kid" med förare Elin Olsson blev 2:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

14/9 Off agility i Avesta: S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 2:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne. S Lucy In The Sky "Lucy" vann hopp 3 B med 0 fel och SM-pinne och blev 5:a i hopp 3 A . Grattis!

5/9 Grattis på 3-årsdagen Ziggy, Zushi, Happy och Zen!

31/8 Off agility i Kalix: S Royal Wizard "Bandit" med ägare/förare Nathalie Bourwall vann både hopp 1 och agility 1 med 0 fel och pinnar! Stort grattis!

31/8 Off agility på Öland: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 2:a i Agility 3 med 0 fel och SM-pinne.Grattis!

26/8 Grattis på 10-årsdagen Julia, Jesse, Jamie och Justin!

På bilden: Julia med dotter Wilda

25/8 Off agility i Boden: Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Kristiansson vann agility 2 med 0 fel och pinne.

24-25/8 Off agility i Hässleholm: S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg vann agility 2 på lördagen med 0 fel och pinne. S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 2:a i agility 3 både på lördagen och söndagen med 0 fel och SM-pinnar och 2:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel, SM-pinne och CERT. S Karate Kid "kid" med förare Elin Olsson vann hopp 3 både lördag och söndag med 0 fel och SM-pinnar. S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 3:a i agility 3 på lördagen och 4:a i hopp 3 på söndagen. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne. Stort grattis till er alla!!

17/18/8 Off agility i Ystad: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann agility 3 med 0 fel, sm-pinne, cert och CHAMPIONAT! Stort grattis! På lördagen var de 6:a i hopp 3 med 0 fel och sm-pinne! Grattis!

På lördagen vann My Secret Angel "Zuki" med ägare/förare Victoria Silfverberg agility 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

18/8 Off agility i Luleaå: S Royal Wizard med förare Patrik Dahl vann hopp 1 med 0 fel och pinne! Stort grattis!

17-18/8 Off agility i Frövi: S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm vann hopp 3 och blev 4:a i agility 3 på lördagen med 0 fel och sm-pinnar och blev 6:a i agility 3 på söndagen, också med 0 fel och sm-pinne. S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 2:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och sm-pinne. Stort grattis till er båda!

17/8 Off agility i Märsta: Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Christiansson vann hopp 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

11/8 Grattis "Påsen" I'm Just A Girl From Shamrock River , på 4-årsdagen!

11/8 Off agility i Köping: S Royal Warrior "Alex" med ägare/förare Annika Olsson vann hopp 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

11/8 Off agility i Nynäshamn: S Paparazzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 2:a i agility 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

10/8 Off/Int agility i Oxie: S Royal Wagging Tail "Marwin"med ägare/förare Elin Olsson blev 2:a i agility 3 med 0 fel, cert, R-caciag och sm-pinne. I samma lopp blev S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg 4:a med 0 fel och sm-pinne! Stort grattis till er båda!

10/8 Off agility i Södertälje: S Paparazzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 2:a i hopp 2 med 0 fel och pinne. Grattis!

7/8 Off agility i Visby: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn vann både hopp 3 och agility 3 med sm-pinnar i hoppklassen blev det även ett cert eftersom det var 0 fel! Stort grattis! S Happy ending Explosion "Ellie" med ägare/förare Gunilla Christiansson vann både agility 2 och hopp 2. I agility 2 blev det även en pinne eftersom det var 0 fel! grattis!

4/8 Off agility i Danmark: Syskonen tar cert samma dag! S Power of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister tar hoppcert och blir dansk springchampion! De tog även 2 andraplaceringar och en 3:e placering! Stort grattis! Dessutom vann S Poison "Zen"med ägare/förare Victoria Silfverberg 3 lopp och ett agilitycert! Stort grattis!

4/8 Off agility i Rönne: S Royal Wagging tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 3:a i hopp 3 med 0 fel, cert och sm-pinne! Stort grattis!

3/8 Off agility i Nässjö: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann agility 3 med 0 fel, cert och sm-pinne! Stort grattis!

27-28/7 Off agility i Dala-Floda: S Neverending Love "Teia"med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 8:a i hopp 3 på lördagen och 6.a i hopp 3 på söndagen, båda loppen med 0 fel och sm-pinnar! S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn vann agility 2 på söndagen med 0 fel, pinne och uppflytt på söndagen! Stort grattis till er alla!

24/7 Off Agility i Dala-Floda: S Paparzzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 2:a i hopp 2 med 0 fel och pinne!

22/7 Off agility i Fröjel: S Paparzzi med ägare/förare Yvonne Juréhn vann agility 1 med 0 fel och pinne och I'm Just A Girl From Shamrock River "Poa" med ägare/förare Anna Kristiansson blev 2:a med 0 fel och pinne. Hopp 2 medium vanns av S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström osh hopp 2 small vanns av S Happy Ending Explosion "Ellie" med ägare/förare Gunilla Kristiansson. Båda med 0 fel och pinne. S Exactly Just Excellent "Tintin" blev 2:a i hopp3 med 0 fel och SM-pinne. Grattis till alla!

21/7 Off agility i Ulricehamn: S Karate Kid "Kid"med förare Elin Olsson blev 3:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne, S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 6:a med 0 fel och SM-pinne, S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson blev 7:a med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till alla!

14/7 GrattisRoyalkullen! Lyxx, Marwin, Alex, Ester och Bandit på 2:årsdagen!

13/7 Grattis Belle på 12-årsdagen!

13/14/7 Off agility i Malmen: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 2:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne och vann hopp 3 på söndagen med 0 fel och SM-pinne, då med Lena Nordlund som förare. Stort grattis!

13-16/7 Off agility "Värmlandsrallyt": S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann hopp 3 den 14/7 med 0 fel, cert och SM-pinne, S Karate Kid med förare Tina Karlsson blev 2:a med 0 fel och SM-pinne!

S Royal Warrior "Alex" med ägare/förare Annika Olsson vann hopp 1 både den 13:e och den 15:e. Båda loppen med 0 fel och pinne! Stort grattis!

S Royal Wish "Lyxx"med ägare/förare Terese Svensson vann hopp 2 den 13/7 med 0 fel och pinne och blev 5:a i agility 2 med 0 fel och pinne! Stort grattis!

9/7 Off agility i Fagersta: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann agility 3 med 0 fel, cert och sm-pinne! Stort grattis!

7/7-12/7 Off agility i Danmark Fionia Cup: S Power of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev 2:a i agility 2 på måndagen och uppflyttad till agility 3. På tisdagen blev de 2:a i agility 3 och tog cert! Stort grattis!

S One Of A Kind "Tess" med ägare/förare kajsa Holmström blev 3:a i hopp 1 med 0 fel, pinne och uppflytt till hopp 2. Grattis!

S Poison"Zen"med ägare/förare Victoria Silfverberg fick flera placeringar och kvalade till fredagens final där han blev 4:a. Stort grattis!

7/7 Off lydnadsprov i Hemse: S Kiss Me Kate "Wilda" med ägare/förare Anki Nyhlén tog ett 1:a pris och 2:a placering i lydnadsklass 1. Stort grattis!

28/6 Grattis Diva på 12-årsdagen!

23/6 Off agility i Ronneby: S Royal Wish "Lyxx" vann agility 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

21/6 Off agility i Mulde: S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 2:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne, S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 2:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne och S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vblev 3:a i hopp3 med 0 fel och SM-pinne. S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn vann hopp 3 med 0 fel och SM-pinne och I'm Just A Girl From Shamrock River "Poa" vann hopp 1 med 0 fel och pinne. Stort grattis till er alla!

14-16/6 Agility-SM i Falkenberg: Här deltog 5 st Sobelkustare: Anders Nyholm med S Impressive Icefloe "Izor" i medium och lag medium, Kennet Nilsson med S Nothing Compares "Kaiza" i medium, Elin Olsson med S Karate Kid "Kid" i medium och lag medium, Thomas Juréhn med S Exactly Just Excellent "Tintin" i medium. Dessutom deltog Yvonne Juréhn med Tintin i lag medium och Thomas Juréhn med S Jesse Just Jumped "Jesse" i lag small . Alla gjorde kanonfina lopp och bäst individuellt lyckades Anders och Izor genom en 8:e plats, 5 fel ifrån silvret. I lag tog Thomas och Jesse hem en guldmedalj med sitt lag "Speed" . Stort grattis till er alla!

8/9/6 Off agility i Halmstad: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg tog två cert och blev agilitychampion genom två 2:a placeringar i agility 3 med 0 fel! Kenneln fick därmed sin 7:e dubbelchampion! Stort grattis!

S Karate Kid "Kid"med förare Elin Olsson tog två sm-pinnar genom en seger i hopp 3 den 9/6 och en 3.e plats i agility 3 den 8/6. Stort grattis!

S Royal Wagging Tail "Marwin" vann agility 2 båda dagran och är nu även uppflyttad till agility 3 efter endast knappt två månaders tävlande! Häftigt! Stort grattis!

S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann hopp 2 den 8/6 och blev därmed uppflyttad till hopp 3! Stort grattis!

S Royal Wish "Lyxx" vann hopp 2 den 9/6 med 0 fel och pinne! Stort grattis!

8/6 Off agility i Knivsta: S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg tog två sm-pinnar genom en 2:a plats i Agility 3 och en 4.e plats i hopp 3. Två sm-pinnar tog även S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis genom två 7:e placeringar, varav en i hopp och en i agility! Stort grattis till er båda!

3/6 Moneys valpar är födda! Tre tikar och en hane! Grattis till en fin sobelkull familjen Alden!

1-2/6 Off agility i Växjö: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson tog 2 pinnar i ag 1 genom en 1:a och en 2:a plats och blev uppflyttad till ag 2. Dessutom blev de 2:a med pinne i hopp 2 och 3:a med pinne i ag 2 på söndagen. Stort grattis!

S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann hopp 2 och tog två 2:a placeringar i ag 2, alla med 0 fel och pinne. Stort grattis!

25/26/5 Landslagsuttagningi Dalarna: Här startade Elin Olsson med Kid och Victoria Silfverberg med Zen och gjorde riktigt fina resultat! Grattis!

S Pride "Ziggy" vann agility 2 med 0 fel och pinne och blev därmed uppflyttad till ag 3! Grattis!

25/5 Off agility i Skellefteå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vann hopp 3 med 0 fel och pinne.

17-19/5 avgjordes World Agility Open i Spanien och här startade Anders Nyholm med Izor! Grattis!

18/5 Off agility i Malmö: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann hopp 2 med 0 fel och pinne!

15/5 Chefka's Ice Virginia "Flow" röntgad med höfter A och armbågar UA.

12/5 Off agility Sydöstra Skåne: S Poison "Zen" med ägare/ förare Victoria Silfverberg blev 2:a i agility 3 med 0 fel, cert och sm-pinne! Stort grattis!

12/5 Off agility i Haninge: S Paparazzi " Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 3:a i hopp 1A med 0 fel och pinne. Grattis!

11/5 Off agility i Osby: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann både ag 1A och ag 1B med 0 fel och pinne. Dessutom uppflytt till ag 2. S Royal Wish "Lyxx" med 'ägare/förare Terese Svensson blev 2:a i hopp 1B med 0 fel, pinne och uppflytt! Grattis till er båda!

11/5 Off agility på SSBK: Två Sobelkustare i topp i agility 2 med 0 fel och pinnar! Dessutom syskon! Grattis Thomas Juréhn, 1:a med S On And On "Theo" och Kajsa Holmström 2:a med S One Of A Kind "Tess"! S Paparazzi "Happy"med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 2:a i hopp 1 med 0 fel och pinne. Grattis!

10/5 Off agility i Märsta/Sigtuna: S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg vann agility 3 med 0 fel och sm-pinne. S On And On "Theo" vann agility 2 med 0 fel och pinne. Grattis till er båda!

9/5 Off agility i Råådalen: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 2:a i hopp2 med 0 fel och pinne. Grattis!

8/5 Grattis Morten, Magic, Hera, Breeze, Zeb, Zlatan och Allis på 5-årsdagen!

5/5 Off agility i Lund: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann tre klasser: Ag1, Hopp 1 och agility öppen. Pinne och uppflytt till hopp2 och pinne i agility 1. Stort grattis!

1/5 Off agility i Smålandsstenar: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson vann hopp 1 med 0 fel och pinne och S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson blev 2:a i hopp 1 med 0 fel och pinne! Stort grattis till de kungliga resultaten!

1/5 Officiell agility i Visby: S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg vann tre av fyra klasser och tog därmed tre sm-pinnar till 2014! Stort grattis. Segrar i två hopp och en agility!

 

27-28/4 Off agility i Albertslund, Danmark: S Poison med ägare/förare Victoria Silfverberg blev 1:a , 2:a och 3:a i sina hopp 3 lopp och därmed både dansk och svensk hoppchampion! Grattis! Vi är så stolta över er!

På samma tävling vann även S Oops I Did It Again "Wii" agility 1 och blev därmed uppflyttad till agility 2! Grattis Andreas Silfverberg!

27/28/4 Off agility i Tranås: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 8:a i hopp 3 med 5 fel och sm-pinne. Dessutom snabbaste tiden. Grattis!

27/4 Off agility i Lomma: S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson vann hopp 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

27/4 Off agility i Nacka: I Am Just A Girl From Shamrock River "Poa" med ägare/förare Anna Kristiansson blev 2:a med 0 fel och pinne i hopp 1! Grattis!

21/4 Off agility i Njudung S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg vann hopp 2 med 0 fel, pinne och uppflyttning till hopp 3! Stort grattis!

20/4 Off agility i Njudung S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos kom 2:a i hopp 2 med 0 fel och pinne! S Karate Kid "Kid" med förare Elin Olsson vann hopp 3 med 0 fel och sm-pinne! S Impressive Icefloe "Izor" med förare Alvin Nyholm blev 5:a i agility 3 med 0 fel och sm-pinne! Stort grattis allihopa!

13/4 Off agility i Kalmar: Här deltog 10 "Sobelkustare" Så roligt att så många var där och att det gick så bra dessutom!

S Royal Wagging Tail "Marwin" med ägare/förare Elin Olsson debuterade och det med bravur! De vann agility 1 och blev 2:a i hopp 1.Båda loppen med 0 fel och pinne! Stort grattis!

S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg gjorde återigen en fantastisk tävling genom att vinna agility 2 med 0 fel, pinne och uppflyttning och därefter blev det en 3:e plats i hopp 3 med 0 fel, cert och sm-pinne! Stort grattis!

S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann agility 3 med 0 fel och sm-pinne! S Paparazzi "Happy" blev 4:a i hopp1 med 0 fel, pinne och uppflytt! S On And On "Theo" blev 3:a i agility 2 och 5:a i hopp 3. Båda loppen med 0 fel och i det senare en sm-pinne! Stort grattis till er alla.

 

10/4 S Oops I Did It Again "Wii" röntgad med höfter A och armbågar UA. Grattis Andreas Silfverberg!

6/4 Off agility i Eslöv: S Royal Wish "Lyxx" vann agility 1 med 0 fel och pinne! Stort grattis!

6-7/4 Lagtävlingar i Kumla: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson kvalar tillsammans med sitt lag till SM! Grattis!

29-30/3 Masrallyt Dalarna off agility: S Nothing Compares " Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson tog flera placeringar och SM-pinnar: 29/3: 4:a i agility och 3:a+4:a i hopp. 30/3 3:a i agility och 4:a i hopp, Stort grattis!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 5:a i hopp 3 på fredagen med 0 fel och SM-pinne och därmed SM-kval! Stort grattis! På lördagen blev de 7:a med 0 fel och SM-pinne i hopp.

29-31/3 Gåsahoppet Skåne off agility: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp 2 på fredagen med 0 fel, pinne och uppflytt! Debut på lördagen i hopp 3 med en 4:e plats, 0 fel, Cert och sm-pinne! Stort grattis! Dessutom blev de 4:a i öppen hopp!

Triss pappa: Foula Dark Dweet of Monty "Dweet" med ägare/förare Susanne Prier blev svensk och nordisk agilitychampion! Stort grattis!

Mars: S Royal Wish "Lyxx" röntgad med A på höfter och UA på armbågar, S Royal Wagging Tail "Marwin" röntgad med B på höfter och UA på armbågar. Grattis ägarna Terese Svensson och Elin Olsson!

23/3 Off agility i Malmö: S Karate Kid "Kid" med förare Elin Olsson blev 3:a i agility 3 med 0 fel och sm-pinne. Därmed är Kid SM-klar! Stort grattis!

21/3 Grattis Kid och Wilda på 5-årsdagen!

20/3 Välkommen säger vi till Sky och Dweet's lilla tikvalp!

 

17/3 -18/3 Off agility i Piteå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 3:a i agility 3 på lördagen och 2:a i hopp 3 på söndagen. Båda loppen med 0 fel och pinnar! Grattis!

10/3 Off agility i Kungälv: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a i hopp 3 med 0 fel och pinne! Grattis!

9/3 Off agility i Visby: S One Of A Kind "Tess" med ägare/förare Kajsa Holmström vann hopp 1 med 0 fel och pinne! S Happy Ending Explosion "Ellie" med förare Anna Kristiansson vann agility 2 med 0 fel och pinne och Anna vann även hopp 1 small med sin I'm Just A Girl From Shamrock River "Poa". Stort grattis allihopa!

9/3 Off agility i Kungälv: S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg vann hopp 2 med 0 fel och pinne! S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann agility 2 med 0 fel och pinne! Stort grattis till er båda!

8/3 S Royal Water Lily "Ester" Rontgad med höfter A och armbågar UA. Ägare: Carin Magnusson. Grattis!

7/3 Zushi och Coopers valpar har kommit!

25/2 Grattis Morris på 6-årsdagen!

16/2 Off agility i Vallensbaek, Danmark: S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg vann agility 1 * 2 med god marginal och S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann agility 2 och hopp 2. Stort grattis!

15/2 Grattis på 6-årsdagen Tintin!

Februari 2013: S Royal Warrior "Alex" Röntgad med A på höfter och ua på armbågar! Ägare Annika Olsson. Grattis!

10/2 Grattis på 8-årsdagen Ellie, Liston och Elroy!

8/2 Grattis på 5-årsdagen Max, Kaiza och Teia!

4/2 Grattis på 11-årsdagen Micco och Jambo!

2/2 Off agility i Norberg: S Paparazzi "Happy" med förare Thomas Juréhn blev 2:a i hopp 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Christiansson blev 2:a i agility 1 med 0 fel, pinne och uppflytt!

29/1 Grattis Izor, Boss, Trubbel, Rossi och Indra på 10-årsdagen!

20/1 Grattis Lucy, Lettie, Liva, Lussi, Leo och Lufsen på 8-årsdagen!

19/1 Off agility i Oskarström: S Royal Wish "Lyxx" med ägare/förare Terese Svensson debuterade med bravur genom att "nolla" båda loppen och fick en agilitypinne och en hopp-pinne! Stort Grattis!

19/1 Grattis Aicha på 9-årsdagen!

12/1 Grattis Tess, Money, Theo och Wii på 3-årsdagen!

5-6/1 Offa agility i Tyskland, B A C K: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann 3 av 4 lopp och kvalade samtidigt in till finalen! Vilket team! Stort Grattis!

5/1 Off agility i Kista: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 5:a i hopp 3 med 0fel, sm-pinne och CERT! Stort grattis!

GOTT NYTT ÅR 2013!

22/12 Grattis Sky på 2-årsdagen!

9/12 Off agility i Österåker: S One Of A Kind "Tess"med ägare/förare Kajsa Holmström tog sin 3:e pinne i agility1 och blev därmed uppflyttad till agility 2! Snyggt jobbat!

24-25/11 Off agility i Vårgårda: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann 3 av 4 klasser (klass 2). helt suveränt! Grattis! S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann hopp 2 på lördagen! alla lopp med 0 fel och pinnar!

Hundarna är kullsyskon!

 

24/11 Inoff med KM GM och DM i Mulde Ridhus: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn vann KM(KOHU)GM och DM i medium, S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn vann DM och blev 2:a i KM(KOHU) small, S One Of A Kind "Tess" med ägare/förare Kajsa Holmström vann KM (VBK) i medium, S Happy Ending Explosion "Ellie" med ägare/förare Gunilla Christiansson blev 3:a i GM och KM (KOHU), S Irresitible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 3:a i KM (KOHU) Medium och Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Christiansson blev 2:a i KM (KOHU) och 2:a i GM medium. Stort grattis alla!

22/11 Grattis på 7-årsdagen till Tira, Blizz och Fixa!

På bilden ser vi mamma "Belle" med dottern "Fixa" till höger och dotterdotter "Liten" till vänster.

17-18/11 Off agility i Piteå: Caravan Kissing The Wind "Sky" tog sin 5:e pinne i hopp 1 och blev därmed kvalificerad för diplom. Hon flyttade dessutom upp till hopp 2. Det blev även en pinne i agility 1. Ägare/förare Gunilla Christiansson!

17/11 Off agility i Nynäshamn: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn vann hopp 2 med pinne och uppflytt till hopp 3! Grattis!

3-4/11 Off agility i Rättvik: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn tog 2 SM-pinnar på lördagen, en i agility och en i hopp! Stort grattis! Dessutom blev det en 12:e plats på söndagen med 0 fel!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 8:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

27/10 Off agility i Danmark: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister vann hopp 3 med 0 fel och cert!

Stort grattis!

På samma tävling i Danmark startade även S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg och S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg. Båda ekipagen med mycket bra resultat. Varsin seger i klass 2. Grattis!

27/10 Off Rallylydnad i Skåne: S Royal Wish "Lyxx"med ägare/förare Terese Svensson startade sin första Rallylydnads tävling med kvalificerande resultat! Grattis!

13/10 Off agility i Vårgårda: S Karate Kid " Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

15/9 Off agility i Lund: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann agility 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

16/9 Off agility i Väsby: S Lucy In The Sky "Lucy" vann hopp 3 med 0 fel och sm-pinne! Grattis!

September Off agility i Tyskland: S Morten Britse "Morten" Har startat sina första agilitylopp med mycket bra resultat!

8/9 Off agility i Tranås: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann agility 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

8/9 Off agility i Sofiero: S Karate Kid "Kid" med förare Elin Olsson vann hopp 3 med 0 fel och sm-pinne! Grattis!

8-9/9 Off agility i Kalix: S Nothing compare "Kaiza" med ägare/förare Kenneth Nilsson vann agility 3 på lördagen och blev 2:a i hopp 3 på söndagen samt 3:a i agility 3 på söndagen. Alla lopp med 0fel och sm-pinne! Grattis!

S One Of A Kind "Tess" med ägare/förare Kajsa Holmström blev 2:a i hopp 1 på lördagen och vann agility 1 på söndagen! Båda loppen med 0 fel och pinne! Grattis!

8-9/9 Off agility i Bollnäs: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 2:a i hopp 3 och 9:a i agilty 3 på lördagen och 6:a i agility 3 på söndagen. Alla lopp med 0 fel och sm-pinne! Grattis!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 9:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och sm-pinne! Grattis!

 

5/9 Grattis Ziggy, Zushi, Happy och Zen på 2-årsdagen!

3/9 Grattis Fille (S Floss Secret Feeling)på 11-årsdagen!

1-2/9 Danskt mästerskap: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev danska mästare i lag small! Stort grattis!

1-2/9 Off agility i Örebro: S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 2:a i agility 3 på lördagen och 6:a i agility 3 på söndagen. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne. Stort grattis!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 4:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne på söndagen . Grattis!

2/9 Off agility i Östersund: S Nothing Compares "Kaiza" med förare Lena Nordlund vann agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

26/8 Grattis Julia, Jamie, Justin och Jesse på 9-ärsdagen!

25-26/8 Off agility i Bjuv: S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 2:a i agility 3 på lördagen och 3:a i agility 3 på söndagen. Båda placeringarna med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann agility1 på söndagen med 0 fel, pinne och uppflyttning och vann även hopp 2 med 0 fel och pinne! Stort grattis!

S Oop's I Did It Again "Wii"med ägare/förare Andreas Silfverberg vann hopp 2 med 0 fel och pinne. Grattis!

25-26/8 Off agility i Boden: S Nothing Compares "Kaiza" vann agility 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

19/8 Int utställning i Norrköping: S Royal Water Lily "Ester" med ägare Carin Magnusson får excellent! Grattis!

18-19/8 Off agility på Öland: S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vann hopp 3 på lördagen med cert, championat och därmed dubbelchampionat samma dag som sin kullsyster. Se nedan! Stort grattis! Dessutom vann de agility 3 på söndagen och var 3:a i hopp 3. Alla placringar med 0 fel och SM-pinne . Grattis!

S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare förare Sandra Sjöberg blev 3:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

Caravan Kissing The Wind "Sky" vann hopp 1 båda dagarna med 0 fel , pinne och uppflytt!

18-19/8 Off agility i Luleå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 2:a i hopp 3 på lördagen med cert, championat och blev därmed dubbelchampion samma dag som sin kullsyster. Se ovan! ! Stort grattis! Dessutom blev de 2:a i agility 3 och 4:a i hopp 3 på söndagen. Alla placeringar med SM-pinne. Denna helgen blev ekipaget SM-klart! Fantastiskt!

18-19//8 Off Agility i Frövi: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis vann agility 3 på lördagen och blev 3:a i hopp 3, dessutom blev de 6:a i hopp 3 på söndagen! Alla placeringar med 0 fel och sm-pinnar! Stort grattis!

11-12/8 Off agility : S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 med 0 fel och sm-pinne i Söderåsen på lördagen och vann agility 3 med 0 fel, cert, championat och sm-pinne på söndagen! Stort grattis!

12/8 Off agility i Köping: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 2:a i hopp 2 med 0 fel och pinne och S Paparazzi "Happy" blev 2:a i agility 1 med 0 fel och pinne! Grattis!

11/8 Grattis Poa på 3-årsdagen!

 

4/8 Off agility i Ystad: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 med 0 fel och sm-pinne! Grattis!

4-5/8 Off agility i Oskarshamn: Syskonskaran gjorde bra ifrån sig: S One In A Million "Money" med förare Anna Kristiansson blev 2:a med 0 fel och pinne i hopp 1 på lördagen och S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 3:a i agility 1 med 0 fel, pinne och uppflytt på lördagen. På söndagen blev S One Of A Kind" Tess" med ägare/förare Kajsa Holmström 3:a med 0 fel och pinne i agility 1. deras mamma S Neverending Love "Teia" vann agility 3 på lördagen. Ägare/förare Fannie Sjöberg. Stort grattis!

Caravan Kissing The Wind "Sky" blev 6:a med 0 fel och pinne på lördagen och 4:a med 0 fel och pinne i hopp 1 på söndagen.

29-30/7 European open i Agility i Kristianstad: S Power Of Love "Zushi" blev bästa danska smallhund och tog sig till finalen! Ägare/förare Gitte Hoffmeister. Stort grattis!

 

24/7 Off agility i Osby: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp1 (S)med 0 fel och pinne!

S Oops I Did It Again "Wii"med ägare/förare Andreas Sifverberg vann hopp1 (M) med 0 fel och pinne! Stort grattis till er båda!

21/7 Off agility i Karlshamn: S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann hopp1 med 0 fel, pinne och uppflyttning! Grattis!

8-14/7 Off agility i Uppsala: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis tog flera pinnar och placeringar och blev SM-klar 2013. Stort grattis!

S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn tog en pinne i hopp 1 med placering 4:a den 9/7 och blev uppflyttade. Den 12/7 blev de 3:a i hopp 2 med 0 fel och pinne! Grattis!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 3:a i agility 3 den 12/7 med 0 fel och pinne. Grattis!

14/7 Grattis på 1-årsdagen Marwin, Lyxx, Alex. Ester och Bandit eller

Daniel, Victoria, Carl-Gustav, Madeleine och Carl-Philip!

13/7 Grattis Crofter Holding's Memphis Belle "Belle" på 11-årsdagen!

7-8/7 Off agility i Karlskrona: S Lucy In Th Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg vann agility 3 den 7/7 med 0 fel och sm-pinne och blev 6:a i hopp 3 samma dag med 0 fel och sm-pinne! Stort grattis"

S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 5:a i agiility 3 den 8/7 med 5 fel och sm-pinne! Grattis!

7-8/7 Off agility i Gällivare: S Nothing Compares "Kaiza" blev 2:a i hopp 3 den 7/7 med 0 fel och sm-pinne och vann agility 3 den 8/7 med 0 fel, sm-pinne, cert och championat! Ägare Kennet Nilsson. Förare denna helg var Lena Nordlund! Stort grattis!

30/6-1/7 Off agility i Åtvidaberg: S Pride "Ziggy"med ägare/förare Jessica Roos vann både ag 1 och hopp 1 den 1/7 och blev 2:a i hopp 1 den 30/6. Alla lopp med 0 fel och pinnar och uppflyttning till klass 2 i både hopp och agility! Stort grattis!

S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olson vann hopp3 1/7 och blev 2:a i hopp 3 den 30/6. Båda loppen med 0fel och sm-pinne! Stort grattis!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika mojanis blev 9:a i hopp 3 den 30/6 med 0fel och sm-pinne. Grattis!

28/6 Grattis S Dawn Devotion "Diva" på 11-årsdagen!

Misommarhelgen 22-24/6-2012i Mulde: Sobelkustarna hade många framgångar på denna tävling!

S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg tog 2 sm-pinnsr genom att placera sig på 4:e plats i agilityloppet och hopploppet på lördagen med 0 fel.

S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 4:a i agility 3 på söndagen med 0 fel sm-pinne och cert!

S Poison "Zen" med ägare/förare Victoria Silfverberg vann 3 klasser och tog 3 pinnar i klass 1 under helgen, varav två i agility och en i hopp!

S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström vann agiliy 1 på lördagen med 0 fel och pinne!

S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn vann hopp 1 på söndagen med 0 fel och pinne!

S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 5:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och pinne!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 3:a i agility 3 på lördagen med 0fel och pinne!

S Paparazzi "Happy" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 4:a i hopp 1 på lördagen med 0 fel och pinne !

Caravan Kissing The Wind "Sky" med ägare/förare Gunilla Christiansson blev 2:a i hopp 1 med 0 fel och pinne på lördagen!

S Karate Kid vanna den åtråvärda titel "Alars Minne" på fredagen 22/6!

Dessutom 4 lagpinnar till laget Four Fighters med Yvonne Juréhn och S Irresistible Ikaros "Rossi" som deltagare och 3 pinnar till laget "Speed" med Thomas Jur'ehn och S Jesse Just Jumped "Jesse" som deltagare.

Dessutom fick Gotlandslaget med Poa och Ellie en agilitypinne och laget 2+2 med Thomas och Theo som deltagare en sm-pinne.

16-17/6 SM i agility i Borlänge: S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn tog en bronsmedalj i lag tillsammans med laget "Four Fighters"! Stort grattis! Kvalat till SM hade även Annika Mojanis gjort tillsammans med S Impressive IceFloe "Izor" både individuellt och i lag samt Thomas Juréhn med S Exactly Just Excellent "Tintin" individuellt och S Jesse Just Jumped i lag tillsammans med laget sheltiespeed som tog en 5:e plats. Grattis!

16/6-17/6 S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev 2:a i agility 2 (i Danmark) med 0 fel, pinne och uppflyttning till agility 3! Stort grattis!

16/6-17/6 Off agility: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann hopp 1 med 0 fel och pinne i Halmstad på lördagen och agility 1 med 0 fel och pinne i agility 1 i Höganäs på söndagen! Stort grattis!

Caravan Kissing The Wind "Sky" har fått resultat på gentest: MDR-Fri, CEA-Fri!

9-10/6 Agility i Tyskland: S Poison "Zen" vann 3 klasser i Tyskland (agility 1 och två hoppklasser med klass 1 och 2 ekipage). Ägare/förare Victoria Silfverberg. Stort grattis!

10/6 Off agility i Nordmaling: S Nothing Compares "Kaiza" med förare Lena Nordlund blev 2:a i hopp 3 med 0 fel, cert och SM-pinne! Stort grattis!

9-10/6 Off agility i Knivsta: S Impressive IceFloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 8:a i hopp 3 (M)med 0 fel och SM-pinne. S Jesse Just Jumped "Jesse" blev 8:a i hopp 3 (S) med 0 fel och SM-pinne ägare/förare Thomas Juréhn.Gotlandslaget med Ellie, Poa, Ville och Isa tog en SM-pinne i hopp! Grattis!

5/6 Off agility Oxie: S Poison "Zen" blev 2:a i hopp 1 med 0 fel och pinne! Ägare/förare Victoria Silfverberg. Grattis!

S Oops I Did It again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg blev 2:a i hopp1 med 0 fel och pinne. Grattis!

2-3/6 Off Agility i Danmark: S Power Of Love "Zushi"med ägare/förare Gitte Hoffmeister tog en pinne i agility 2 (seger) och en pinne i hopp 2 (2:a plats). Dessutom ska ekipaget delta på European Open. Stort Grattis!

2/6 Off agility i Falkenberg: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a i hopp 2 med 0 fel och sm-pinne. Ekipaget ska också delta i European Open! Stort grattis!

27/5 Off agility i Lund: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 med 0 fel och sm-pinne! Stort grattis!

Caravan Kissing The Wind "Sky" röntgad med höfter: A och armbågar UA!

19/5 Off agility i Höör: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann agility 1 med 0 fel och pinne!

Ekipaget placerade sig 6:a i hopp 1 med bästa tiden och ett rivet hopphinder! Grattis!

19/5 Off Agility i Skellefteå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vann agility3 med 0 fel cert och sm-pinne! Stort grattis!

18-19/5 Landslagsuttagning i Borlänge: Deltog gjorde Tina Olsson med S Karate Kid "Kid", Fannie Sjöberg med S Neverending Love "Teia" och Sandra Sjöberg med S Lucy In The Sky "Lucy". Sandra och Lucy hamnade på en hedrande 9:e plats. Grattis alla tre till fina resultat!

17-19/5 tävlade Gitte hoffmeister med S Power Of Love "Zushi" i Viby i Danmark och vann fyra klasser och fick två andraplaceringar. De blev uppflyttade till klass 2 i både hopp och agility och fick även en pinne i hopp 2! Stort grattis!

13/5 Int utställning i Hamnina, Finland: S Kiss Me Kate "Wilda", Käpäläkoplan Zorro "Zeke" och Caravan Kissing The Wind "Sky" ställdes ut och alla tre fick excellent! Zeke fick även CK.!

12/5 Off agility i Linköping: S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn vann agility 1A med 0 fel och pinne. Grattis!

10/5 Grattis Morten, Magic, Breeze, Hera,Allis, Zeb och Zlatan på 4-årsdagen!

5-6/5 Off agility i Oxelösund: S impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis Gjorde 3 nollade lopp varav två med sm-pinne i hopp 3. S Exactly Just Excellent "Tintin"med förare Thomas Juréhn Gjorde 2 nollade lopp varav ett med sm-pinne i agility 3. Grattis till er båda!

28/4 Off agility i Lomma: S Pride "Ziggy" med ägare/förare Jessica Roos vann hopp 1 medium och på 2:a plats kom S Oops I Did It Again "Wii" med ägare/förare Andreas Silfverberg! Pinne och 0 fel till båda! Stort grattis!

Syskonen Zushi och Ziggy!

28-29/4 Off agility i Albertslund, Danmark: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister tog totalt 4 uppflyttningspinnar varav 2 i hopp 1 och 2 i agility 1. Fantastiskt!

Zushi har även nyligen genomfört MH med mycket gott resultat!

24/4 Chefka's Ice Virginia " Flow" flyttar in. Pappa är S Impressive IceFloe "Izor" och mamma Hillfire Blue-Eyed Sweetheart!

Flocken samlad i "Marshagar"

10/4 Grattis Zeke på 5-årsdagen

6-8/4 off agility i Skurup "Gåsahoppet"! S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn tog sin sista SM-pinne i hopp3 på söndagen och blev klara för SM i Borlänge! Stort Grattis!

S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn fick en 10:e och en 15:e plats i hög konkurrens. De kvalade dessutom till finalen som avgjordes på söndagen. Grattis!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis fick en 7:e plats och en 15:e plats med 0 fel. Grattis!

I Skurup träffades många "Sobelkustare" ! Här ses Terese med Lyxx(S Royal Wish)och Elin med Marwin (S Royal Wagging Tail)!

( Käpäläkoplan Zorro "Zeke"-Sobelkustens Kiss Me Kate "Wilda")

Här ses S Pride "Ziggy", S Power Of Love "Zushi", S Paparazzi "Happy" och S Poison "Zen"

S Impressive Icefloe "Izor" - S KissMe Kate "Wilda"

1/4 Off agility i Kumla : S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 med 0fel och pinne. I agility 3 hade de bästa tiden men rev ett hinder. Stort grattis! S Impressive Icefloe "Izor" blev 5:a i hopp 3 med 0 fel och pinne! Grattis!

24-25/3 Off agility i Fröjel på Gotland: Massor av fina resultat för "Sobelkustarna"!Grattis alla!

Härligt att se alla debutanter också! Från Teia och Wayne-kullen: Money, Theo, (Teia),Tess och Wii!

Från Wilda och Izorkullen: Happy och Zen!

S Mercedes Benz "Fixa" med ägare/förare Magne Alden blev 2:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel cert och pinne!

I'm Just A Girl From Shamrock River "Poa" med förare Anna Kristiansson belv 2:a i hopp 1 på lördagen med 0 fel och pinne!

S One Of A Kind "Tess" med förare Sara Holmström blev 4:a i hopp 1 med 0 fel och 5:a i agility 1 med 5 fel på lördagen!

S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn vann agility 1 med 0 fel och pinne på lördagen och vann även hopp 1 med 0 fel och pinne på söndagen! Ekipaget kom även 2:a i agility 1 på söndagen med 5 fel!

S Now Or never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blev 3:a på lördagen i agility 1 med 5 fel och 2:a i hopp 2 på söndagen med 5 fel och bästa tiden!

S Happy Ending Explosion "Ellie" vann agility 2 på söndagen med pinne och uppflytt! Förare Gunilla Christiansson. Blev även 3:a i hopp 2 med 0 fel.

S Lucy In The Sky " Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 4:a i agilty 3 med 0 fel och pinne på lörndagen och 9:a med 0 fel i hopp 3 på lördagen. De blev även 2:a i agility 3 på söndagen med 0 fel och pinne!

 

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 5:a i hopp 3 på lördagen med 0 fel och pinne och 8:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 6:a i hopp 3 med 0 fel på lördagen och 1:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel!

S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 12:a med 0 fel i hopp 3 på söndagen!

S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 4:a i hopp 3 på söndagen med 0 fel och pinne!

Käpäläkoplan Zorro "Zeke" blev 3:a i agility 3 på söndagen med 10 fel!

21/3 Grattis på 4-årsdagen S Karate Kid "Kid"och S Kiss Me Kate "Wilda"!

25/2 Grattis på 5-årsdagen Morris! (S Miracle Survivor)!

19/2 Off agility i Vallensbaek, Danmark: S Karate Kid blev 4:a i Sp 3 med 0 fel! Stort Grattis!

12/2 off agility i Karlshamn: S Karate Kid vann hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

Ägare och förare: Tina Olsson!

15/2 Grattis på 5-årsdagen Tintin!

10/2 Grattis på 7-årsdagen Ellie, Liston och Elroy!

8/2 Grattis på 4-årsdagen Teia, Max och Kaiza!

4/2 Grattis på 10-årsdagen Micco, Jambo och Cindy!

29/1 Grattis på 9-årsdagen Rossi, Izor, Indra, Trubbel och Boss!

20/1 Grattis på 7-årsdagen Lucy, Lettie, Liva, Lussi, Leo och Lufsen!

19/1 Grattis på 8-årsdagen Aicha!

12/1 Grattis på 2:årsdagen Tess, Wii, Money, Theo och Ville

7-8/1 officiell agility i Kista: S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 3:a i ag3 med 0 fel och SM-pinne.

De gjorde även två nollade lopp till med en 9:e och en 14:e plats som följd! Grattis!

S Impressive Icefloe "Izor" med förare Anders Nyholm blev 3:a i hopp 3 den 7/1 med 0fel och sm-pinne.

S Irresistible Ikaros "Rossi" medägare/förare Yvonne Juréhn nollade fyra st hoplpopp med en 8:e, 11:e, 17:e och 20:e plats som följd. Grattis!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn kom på 16:e plats med 0fel i hopp 3 på söndagen!

22/12Grattis på 1-årsdagen Sky!

14/12 Grattis på 13-årsdagen Floss!

 

26/11 S Midnight Blue Fighter "Tira" tävlade lydnadsklass 1 och fick 1:a pris med 165,5poäng! Stort Grattis!

 

26/11 Debut för ytterligare två "Royalvalpar" i utställningsringen! S Royal Wish "Lyxx" vann sin klass med HP och blev sen 2:a av alla tikvalpar på "Malmö valp". S Royal Wagging Tail "Marwin" blev 2:a i sin klass: Stort grattis till er båda!

22/11 Grattis på 6-årsdagen Fixa, Blizz och Tira!

19/11 avgjordes Gotlandsmästerskap och klubbmästerskap i Klinteortens HU. I mediumklassen var det "Sobelkustare" på de fyra första placeringarna! Anders Nyholm med S impressive Icefloe "Izor" vann Gotlandsmästerskapet, 2:a blev Thomas Juréhn med Exactly Just Excellenet "Tintin", 3:a blev Sandra Sjöberg och S Lucy In The Sky "Lucy" och 4:a blev Yvonne Juréhn med S Irresistible Ikaros "Rossi". I KM blev Thomas och Tintin 1:a, Sandra och Lucy 2:a och Yvonne och Rossi 3:a . Stort grattis till er alla!

18/11 Debut för S Royal Water Lily "Ester" på utställning ! Hon fick jättefin kritik, HP och var kvar till sista gallringen av 35 valpar! Grattis Carin och Ester!

12/11 Off agility i Jokkmokk: Crofter Holding's Memphis Belle "Belle" med förare Gunilla Christiansson vann agilityklass 3B och tog cert och sm-pinne. Belle 10.5 år är "still going strong"! Grattis!

S Happy Ending Explösion "Ellie" med förare Gunilla Christiansson blev 2:a i agility 2B med 0 fel och pinne! Grattis!

5-6/11 Off agility i Rättvik: S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vann hopp 3 på lördagen med 0 fel certifikat och SM-pinne! Det var 83 hundar i startfältet! Stort grattis!!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis gjorde 3 nollade lopp och tog en SM-pinne i agility 5/11 och en SM-pinne i hopp 6/11.! Grattis!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn gjorde 3 nollade lopp och bärgade hem en SM-pinne i hopp! Grattis!

S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson tog en SM-pinne i hopp! Grattis!

I Oktober har bland annat detta hänt: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn tog en SM-pinne i agility på agilitytävling i Kista den 15/10! Grattis!

S Pride "Ziggy" är röntgad med höfter A och armbågar ua! Grattis!

S Karate Kid "Kid" har genomfört MH med mycket gott resultat och S Now Or Never "Max" har DNA-testats för CEA. genetiskt fri (normal) och MDR fri (normal) Grattis!

30/9-2/10 Off agility i Fröjel: S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vann agility 3 på lördagen med 0 fel, sm-pinne, cert och championat och vann även hopp 3 med 5 fel och sm-pinne! Stort grattis!

 

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn vann hopp 3 på fredagen med 5 fel och sm-pinne och vann även agility 3 på söndagen med lite tidsfel och sm-pinne. Stort grattis!

 

1/2/10 Off agility i Bollnäs: S Nothing Compares med förare Lena Nordlund blev 4:a i agility 3 på lördagen med 0 fel, cert och sm-pinne. Stort grattis!

 

S Impressive Icefloe med ägare/förare Annika Mojanis blev 2:a med 0 fel i både agility 3 och hopp 3 på lördagen. Sm-pinnar förstås! Grattis!

24-25/9 S Morten Britse "Morten" med ägare/förare Viola Gödiker har startat sina första agilitylopp och vunnit tre klasser!

De vann även klubbmästerskapet! Stort grattis till er!

24/9 Off agility i Nybro; S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 2:a i agilityklass 3 med 0 fel cert och SM-pinne! Stort grattis!

17/9 S One In A Million "Money" har genomfört MH med mycket bra resultat! Grattis!

 

11/9 Off agility i Lund: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 3:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

10/9 SKK utställning på Sofiero.: Käpäläkoplan Zorro "Zeke" Fick cert och blev BIM! Stort grattis!

S One In A Million " Money" , ägare familjen Alden fick excellent!

S Love Is All Around "Lussi", S Now Or Never "Max" och S One Of A Kind "Tess" visades också upp och fick very good!

10/9 Off agility i Väsby: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 6:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

5/9 Grattis på 1-årsdagen Zushi, Zen, Ziggyoch Happy!

3-4/9 Off agility i Kungsör: S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 4:a i agility 3 och 7:a i hopp 3 på lördagen. Båda loppen med 0 fel och SM-pinne. Grattis!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blev 6:a i hopp 3 på lördagen och 7:a i agility 3 på söndagen, även de med 0 fel och SM-pinnar i båda loppen.Grattis!

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Yvonne Juréhn blev 6:a med 0 fel och pinne i agility 3 på söndagen.Grattis!

3/9 Grattis på 10-årsdagen Fille! (S Floss Secret Feeling)

28/8 Off agility i Luleå: S Nothing Compares med ägare/förare Kennet Nilsson blev 2:a i hopp 3 med 0 fel, cert och sm-pinne. Dessutom blev de 4:a i agility 3 med bästa tiden. Dock en rivning på sista hindret. Stort grattis!!

27-28/8 Utställning i Visby: Käpäläkoplan Zorro "Zeke" med handler Mari Ahlström fick excellent båda dagarna och placering 3 och 4. Stort grattis!

26/8 Grattis Julia, Jesse, Jamie och Justin på 8-årsdagen!

 

21/8 Off agility på Stockholms Södra: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn vann agility 3 med 0 fel, cert och SM-pinne! I samma lopp blev S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn 2:a med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis till er båda!

20/21/8 Off Rallylydnad i Danmark: S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister blev mästare i nybörjarklassen för rallylydnad och blev därmed uppflyttade till nästa klass! Supergrattis!

20/8 Off agility i Kungsbacka: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Stort grattis!

13-14/8 Off agility i Märsta/Sigtuna : S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vinner hopp 2 på lördagen med pinne och uppflytt till hopp 3. På söndagen vinner de agility 3 med cert och sm-pinne! Stort grattis!!

S Impressive Icefloe "Izor"med ägare/förare Annika Mojanis blir 2:a i agility 3 på söndagen och tar sista sm-pinnen och är därmed kvalade till SM 2012. Stort grattis!

S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blir 2:a i hopp2 på söndagen med 0 fel och pinne. Grattis!

 

10/8 off agility i Västerås: Diamond Bluff Modesty Blaise "Aicha" med ägare/förare Gunilla Christiansson blir 3:a i agility 2 och tar sista pinnen med uppflyttning till agility 3! Grattis!

8/8 Klippdag för Sobelkustare! Mari instruerade oss i konsten att klippa och frisera en sheltie både inför utställning och till vardags! Tack för en trevlig dag Mari!

6-7/8 U-SM i Sala S Lucy In The Sky "Lucy"med förare/ägare Sandra Sjöberg tog brons i agilityklass 3 medium! Stort grattis!

Grattis också till Sara med Max och Ellie och Emmeli med Rossi och Tintin för fina lopp under helgen i både lag och individuellt!

28-29/7S Power Of Love "Zushi" med ägare/förare Gitte Hoffmeister har debuterat i både lydnad och rallylydnad och med

1:a pris och uppflyttningspoäng i båda! Dessutom ett 1:a pris på utställning samma helg! Stort grattis!!

21/7 S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vann agility 3 med 0 fel cert och sm-pinne! Stort grattis!

21/7 S One In A Million "Money"med förare Magne Alden debuterade i agility i Ulricehamn!

16/7-17/7 Off agility i Piteå: S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström vann hopp1 på lördagen med 0 fel och pinne och blev trea i hopp 1 på söndagen med 0 fel, pinne och uppflyttning till hopp 2! Stort grattis!!

S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vann agility 2 med 0 fel, pinne och uppflytt till agility 3 på lördagen . Stort grattis!!

15/7 S On And On "Theo" med ägare/förare Thomas Juréhn debuterade i agility i Fagersta!

14/7 Wilda och Zekes valpar är här!

13/7 Grattis på 10-årsdagen fantastiska "Belle" Crofter Holding's Memphis Belle!

12/7 S Oops I Did It Again "Wii"med ägare/förare Andreas Silfverberg debuterade i hoppklass på Dania Cup!

7-10/7 off agility i Skutskär:

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis tog 3 sm-pinnar i hopp genom att placera sig 3:a, 4:a och 7:a. Dessutom en 13:e plats med 0 fel i hopp 3 den 7/7 och en 8:e placering i agility 3 med 0fel den 8/7. Grattis!

S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson blev 2:a i agility 2 den 8/7 med 0 fel och pinne samt segrade i agility 2 den 10/7 med 5 fel. Grattis!

1-3/7 Off agility i Visby:

S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson blev 2:a ihopp 3 på söndagen med 0 fel, cert, championat och SM-pinne! Stort grattis!

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis tog tre sm-pinnar i hopp genom en 5:e plats 1/7, en 4:e plats 2/7 och en 5:e plats 3/7. Alla med 0 fel! Grattis!

S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 6:a i hopp 3 med 0 fel occh sm-pinne 1/7 och 3:a i agility 3 med 0 fel och sm-pinne 3/7. Dessutom 8:a i hopp 3 den 2/7. Grattis!

S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vann agility 2 den 1/7 med 0 fel, pinne och uppflyttning och blev 2:a i hopp2 samma dag med 0fel och pinne. Grattis!

S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vann agility 1 den 1/7 med 0 fel, pinne och uppflyttning och blev 2:a i agility 2 den 3/7 mede 0 fel och pinne. Grattis!

S Happy Ending Explosion "Ellie" med förare Anna Kristiansson blev 2;a i agility 2 den 3/7 med 0 fel och pinne.Grattis!

S Irresistible Ikaros "Rossi" med förare Annika Mojanis blev 6:a i hopp 3 med 0 fel och sm-pinne den 3/7. Grattis!

S Highly Elegant Elliott "Liston"med ägare/förare Titti Björklund blev 6:a i hopp2 den 3/7 med 0 fel. Grattis!

Liston och Teia debuterade i agility 3 med endast 5 fel! Grattis. Dessutom startade flera "Sobelkustare" med bra resultat!

28/6 Grattis på 10-årsdagen Diva!

18-19/6 SM i agility! S impressive Icefloe "Izor"med ägare/förare Annika Mojanis tog Brons i medium individuellt!

Stort Grattis!

Deltog gjorde även S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn, S Lucy in The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg, S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn och Crofter Holding's Memphis Belle "Belle" med ägare/förare Anna Christiansson. Grattis alla till att ni kvalat!

21-22/5 Off agility i Knivsta: S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn blev 5:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne på lördagen och S Impressive Icefloe "Izor" blev 3:a i agility 3 med 0 fel och SM-pinne på söndagen. Stort Grattis!

14/5 Off agility i Hässleholm: S Karate Kid "Kid" med förare Therese Svensson vann hopp 3 med 0 fel, cert nr 2 och SM-pinne. Dessutom en 5:e plats i agility 3 med 5 fel och SM-Pinne! Stort Grattis!!

14/5 Off agility i Fagersta: Diamond Bluff Modesty Blaise "Aicha"med ägare/förare Gunilla Christiansson blev 3:a i agilityklass 2 med 0 fel och pinne!

10/5 Grattis på 3-årsdagen: Alice, Zeb, Zlatan, Morten, Magic, Hera och Breeze!

8/5 Visby BK: S Now Or Never "Max" genomför MH med mycket bra resultat och en 1:a på skott! Stort grattis!

7/5 off agility i Oxelösund: S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn blir 10:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

30/4-1/5 off agility i Albertslund, Danmark: S Impressive IceFloe med ägare/förare Annika Mijanis vinner agilityklassen och tar danskt agilitycert och kan nu både titulera sig som Dansk agilitychampion och Nordisk agilitychampion! Stort grattis!

25/4 Off agility i Njudung: S Impressive IceFloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis blir 2:a i hopp 3 med 0 fel och SM-pinne! Grattis!

22/4 Agility i finska Pello: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kenneth Nilsson vinner två agilityklasser ! Grattis!

22/4 Off agilitytävling i Skurup, Gåsahoppet! S Karate Kid "KId" med ägare/förare Tina Olsson vinner hopp 3 med 0 fel och hoppcertifikat och självklart SM-pinne. Det var 91 startande i klassen! Super! Vilket lopp!!

Flera framgångar denna helg:

S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Thomas Juréhn blev 2:a i agility 3 med endast lite tidsfel på fredagen och på lördagen blev de 11:a i agility 3, båda loppen genererade i SM-pinnar. Det var närmare 90 starter i de båda loppen! Grattis!

S Impressive IceFloe "Izor" blev 11:a i agility 3 på fredagen och tog en SM-pinne. Grattis!

S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas JUréhn tog en 6:e placering i öppen hopp med 0 fel

18/4 S Mercedes Benz "Fixa" får 6 st valpar! Belle stolt mormor!

17/4 2011 S Magic Blackbird "Nike" med ägare Sofia Wetterlund blev godkänd i lägre klass spår och en 3:e-placering. Grattis!

16/4 Off agility i Kalmar: S Karate Kid "Kid"med ägare/förare Tina Olsson vinner hopp 2 och blir uppflyttad till hopp 3. De vinner även öppen hopp och har bästa tiden i agility 3. Dock då med 5 fel. Supergrattis!

10/4 Grattis på 4-årsdagen Zeke!

April 2011: S Now Or Never "Max": röntgenresultat: HD A AD UA Patella UA Grattis!

21/3 Grattis på 3-årsdagen S Karate Kid "Kid" och S Kiss Me Kate "Wilda"!

19-20/3 Off agility i Rättvik: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Yvonne Juréhn gjorde två nollade agilitylpp och fick en sm-pinne! Grattis!

13/3 Inoff utställning för Zushi och Gitte i Danmark! Lovande valp löd kritiken bland annat. Grattis!

12/3 Off agility i Mulde Gotland: S Highly elegant Elliott "Liston" med ägare/förare Titti Björklund vann agility 2 och blev uppflyttade tillagility 3! Grattis!

S Mystery Blizzard "Blizz" med ägare/förare Anna-helena Hellgren vann agility 1 med 5 fel! Snyggt jobbat!

Diamond Bluff Modesty Blaise "Aicha" vann hopp 2 med 0 fel, pinne och uppflytt. Förare var Victorai Silfverberg! Grattis!

Dessutom ett flerat bra lopp och placeringar av sobelkusten ekipage. Grattis alla!

26-27/2 Off agility i Hudiksvall: S Lucy In The Sky "Lucy"med ägare/förare Sandra Sjöberg blev 1:a och 2:a i agilityklass A+B på lördaegn och 3:a i hoppklass A och Agility B på söndagen. De tog 4 SM-pinnar och är nu klara för SM! Grattis!

S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn tog sin sista agilitypinne med en 4:e placering på lördagen och blev därmed ockå klar för SM! Grattis! Dessutom tog ekipaget två 3:e placeringar på söndagen! S Irresistible Ikaros "Rossi" och S exactly Just Excellent "Tintin" gjorde också mycket fina lopp!

25/2 Grattis på 4-årsdagen Morris!

24/2 Tyvärr har vår stamtik Dawn (Moorwood Krystal Dawn) lämnat oss nästan 15 år gammal (den 2/3)

Hon var en fantastisk hund och lämnade flera härliga avkommor!

15/2 Grattis på 4-årsdagen Tintin!

Här tillsammans med mama Julia, halvsyster Wilda och Wildas dotter Happy!

 

10/2 Grattis på 6-årsdagen Ellie, Liston och Elroy!

8/2 Grattis på 3-årsdagen Kaiza, Teia, Max och Tippy!

4/2 Grattis på 9-årsdagen Micco, Jambo och Cindy!

30/1 Off agility i Karlstad: S Mercedes Benz "Fixa" med ägare/förare Magne Alden blev uppflyttade till agility 3 genom en 4:eplacering med 0 fel och pinne i agility 2. Grattis!

29/1 Grattis på 8-årsdagen Rossi, Izor, Indra, Trubbel och Boss!

29/1 Aicha blir mormor! Magic har fått fyra valpar hos kennel Taraelius i Holland! Grattis !

20/1 Grattis på 6-årsdagen Leo, Lussi, Lufsen, Liva, Lettie och Lucy!

19/1 Grattis på 7-årsdagen Aicha!

12/1 Grattis på 1-årsdagen Money, Wii, Tess, Ville och Theo!

8-9/1 Off agility i Kista: S Impressive Icefloe med ägare/förare Annika Mojanis vinner hopp 3 på lördagen och blir 4: ai agility3 och 4:a i hopp 3 på söndagen, alla med 0 fel! Grattis!

14/12 Grattis Floss på 12-årsdagen!

Här tillsammans med dotter Ellie i Marshagar !

28/11 KM och GM i agility i Mulde Ridhus:

Small: 1:a Thomas Juréhn och S Jesse Just Jumped "Jesse" och 3:a Gunilla Christiansson och S Happy Ending Explosion "Ellie".(2.a blev Helena med Schnauzern Ville)

Medium: GM: 1:a Annika Mojanis och S Impressive Icefloe "Izor", 2:a Sandra Sjöberg och S Lucy In The Sky "Lucy", 3:a Maria Juréhn och S Exactly Just Excellent "Tintin", 4:a Thomas Juréhn och S Irresistible Ikaros "Rossi", 5:a Fannie Sjöberg och S Neverending Love "Teia". KM vanns av Sandra Sjöberg och S Lucy In The Sky "Lucy", 2:a Maria Juréhn och S Exactly Just Excellent "Tintin", 3:a Thomas Juréhn och S Impressive Icefloe" Rossi" , 4:a Fannie Sjöberg och S Neverending Love "Teia", 5:a Sara Holmström och S Now Or Never "Max".

Large: Gunilla Christiansson och Diamond Bluff Modesty Blaise "Aicha" blev 3:a i både GM och KM. Gunilla Christiansson och Crofter Holdings Memphis Belle"Belle" blev 4:a i KM.

Frida Pettersson blev 1:a och 2.a med BC Alice och Cola.

Grattis alla!

22/11 Grattis på 5-årsdagen Buddie, Nike, Tira, Blizz och Fixa!

6-7/11 Off agility i Rättvik: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare och förare Annika Mojanis vann ag 3 på lördagen och blev 7:a i hopp 3 både lördag och söndag!

Thomas Juréhn med S Jesse Just Jumped "Jesse" blev 4:a i hopp 3 på söndagen! Thomas fick även en SM-pinne i ag 3 på lördagen med en 11:e plats och 5 fel!

Grattis till fina resultat i stora startfät!

 • Oktober 2010 S Magical Black'n Blue är röntgad med A-höfter! Grattis!

 • 1-3/10 Agility-VM i Rieden, Tyskland: Annika och Izor går runt med 0 fel i båda sina lopp och kniper en hedrande 4:e placering tillsammans med sina lagkamrater! Grattis!

27/9 Wilda/Izor- kullen fyller 3 veckor och har fått namn!

S Power Of Love, S Poison, S Pride och S Paparazzi!

 • 25/9 off agility i Nybro: S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg blev 2:a i agility 2 med 0 fel och pinne! Grattis! Samma dag blev S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg 5:a i agilityklass 3 med 0 fel och SM-Pinne! Grattis!
 • 19/9 off agility i Falköping: S Karate Kid "Kid" segrade i hopp 2 med 0 fel och pinne nr 2! Grattis!
 • 5/9 Wilda och Izors valpar föds!

 • 5/9 Off agility i Nynäshamn: S Neverending Love "Teia" Vann hopp 2 med 0 fel och pinne! Grattis!
 • 5/9 Off agility i Höör: S karate Kid "Kid"med ägare/förare Tina Olsson tog sista pinnen i agility 2 och får nu tävla i agilityklass 3! Grattis!
 • 3/9 Grattis Fille på 9-årsdagen!
 • 28/8 Utställning i Visby: S On And On "Theo" blev BIR-valp! Grattis!
 • 29/8 Off agility i Boden: S Nothing Compares "Kaiza" vann hopp 2 med 0 fel, pinne och uppflyttad till hopp 3! Grattis!
 • 26/8 Grattis på 7-årsdagen Julia, Jesse, Joshua och Jamie!
 • 21/8 Landskamp mellan Sverige och Danmark i agility: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis tar ett danskt agilitycert! Grattis!
 • 14/8 Off agility i Märsta/Sigtuna: S Now Or Never med ägare/förare Sara Holmström tog en pinne i hopp 1 och en 2:a placering! Grattis!
 • 30/7-1/8 off agility i Visby: Massor av resultat blev det här för "Sobelkustarna". Ett riktigt stort grattis till Sandra Sjöberg och S Lucy In The Sky "Lucy" som tog sitt sista agilitycert och därmed blev agilitychampion! Det var med en 2:a placering i söndagens agilityklass. En sm-pinne blev det också. Sm-pinne blev det också på lördagen i agilty då de kom 3:a med 0 fel.

S Highly Elegant Elliott "Liston" med ägare/förare Titti Björklund tog två pinnar i agility 2, den 30/7 (plac 1), den 1/8 (plac 2) och fick även 0 fel i agility 2 den 31/7.

S Neverending Love "Teia" med ägare/förare Fannie Sjöberg vann agility 2 med 0 fel och pinne den 1/8 och blev 3:a i agility 2 den 30/7 med 5 fel och 4:a i hopp 2 med 5 fel samma dag.

S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson vann agility 1 med 0 fel och pinne den 30/7 och 1/8 och blev uppflyttade till agility 2. Grattis! De vann också hopp 2 med 0 fel och pinne den 30/7 och blev 3:a i hopp 2 den 31/7 med 5 fel.

S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis vann agility 3 med 0 fel och sm-pinne den 31/7, kom 7:a i hopp 3 samma dag och 3:a i hopp3 den 1/8. med 0 fel och sm-pinne.

S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blev 4:a i agility 1 med 5 fel och S Happy Ending Explosion "Ellie" Tog en agility-pinne i lag med "Go Skåne Go". Dessutom tog laget Sista minuten där "Belle" tävlar en agilitypinne och en hopp-pinne!

 • 31/7 off agility i Halmstad: S karate Kid "Kid" blev 2:a i agility 2 med 0 fel och pinne!
 • Vecka 29 off agility i Smedjebacken: S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blev 7:a i agility 1 med 0 fel och pinne och Diamond Bluff Modesty Blaise "Aicha" blev 8:a i agility 2 med 0 fel och pinne.SM-pinne i klass 3 till Thomas och Jesse i hopp, Annika och Izor i hopp (1) och agilty (3)och Yvonne och Rossi i hopp (2st).
 • 13/7 Grattis Crofter Holding´s Memphis Belle "Belle" på 9-årsdagen!
 • Vecka 28 Fionia Cup Danmark: S Happy Ending Explosion "Ellie" tog en dansk pinne i agility 2 och S jesse Just Jumped "Jesse" kvalade in till finalen och blev totalt 6:a i small! Fina resultat även av Yvonne med Rossi och Tintin.
 • 17/7 off agility i Piteå: S Nothing Compares "Kaiza" med ägare/förare Kennet Nilsson segrade i hopp 2 med 0 fel och pinne!
 • 11/7 off agility i Bjuv: S Karate kid "Kid" med ägare förare Tina Olsson segrade i agility 2 med 0 fel och pinne!
 • 3-4/7 off agility i Gällivare: S Nothing Compares "Kaiza"med ägare/förare Kenneth Nilsson vinner hopp 1 med pinne och uppflyttning till hopp 2 dessutom en 2:a placering i agility 1 med 5fel och bästa tiden! Grattis!
 • 30/6 Kennelträff ! Grattis Magne till Sobelkustenmästerskapet i agility med S Mercedes Benz "Fixa" och grattis Yvonne och familjen Nyström till bästa resultat i frågesporten: Gissa hundras!
 • 28/6 Grattis på 9-årsdagen Diva och Drulle!
 • 27/6 off agility i Simrishamn. S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vinner agility 1 med pinne och uppflyttning. dessutom seger i hopp 2.Grattis!
 • Midsommarhelgen 2010 off agility i Mulde: Grattis till alla jättefina resultat under helgen!
 • S Glorious Glee of Dawn "Micco" tillbaka på tävlingsbanan med två 5:e placeringar i agility 3 och två SM-pinnar! Ägare/Förare Fannie Sjöberg!
 • S Jesse Just Jumped "Jesse" seger i agility 3 på söndagen och 3:e placeringar i båda hopp 3 klasserna. 3 SM-pinnar! Ägare/förare Thomas Juréhn!
 • S Lucy In The Sky "Lucy" blev 4:a i hopp3 på lördagen med SM-pinne! Förare Fannie Sjöberg!
 • S Exactly Just Excellent "Tintin" blev 3:a i agility 3 på lördagen med SM-pinne. Ägare/förare Maria Juréhn!
 • S Highly Elegant Elliott "Liston" 2:a i agility 1 på söndagen med 0 fel och uppflyttning till agility 2. Lördag blev de 5:a i hopp 2 . Ägare/förare Titti Björklund!
 • S Neverending Love "Teia" vann agility 2 på lördagen med 5 fel. Ägare/förare Fannie Sjöberg!
 • Diamond Bluff Modesty Blaise "Aicha"blev 2:a i hopp 2 på lördagen med 0 fel och pinne!
 • S Happy Ending Explosion "Ellie" fick en 3:e placering i hopp 2 och en 4.e placering i agility 2. dessutom blev det en seger och SM-pinne med laget "Go Skåne Go" på fredagens lagtävlingar i agilityklassen
 • S Now or Never "Max" vann agility 1 på lördagen med endast lite tidsfel och blev 3:a i hopp 1 lördag och 6:a söndag! Ägare/förare Sara Holmström!
 • S Mystery Blizzard "Blizz" blev 6:a i hopp 1 och 5:a i agility 1 lördag och 8:a i agility 1 söndag. Ägare/förare Anna-Helena Hellgren!
 • Käpäläkoplan Zorro "Zeke" 7:a i hopp 1 på lördagen och 5:a i agility 1 på söndagen. Ägare/förare Emeli Olsson och Mari Ahlström
 • S Love Is All Around "Lussi" blev 7:a i hopp 1 på lördagen. Förare Emeli Olsson
 • S Monique Blaze har under maj månad tagit tre 1:a pris i lydnads klass 1 och kan nu titulera sig LP1. Ägare/förare Linnea Persson. Stort grattis och lycka till i klass II!
 • 12/6 Officiell agility i Höganäs: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vinner agility 1 med 0 fel och får pinne! Grattis!
 • Agility-SM närmar sig och kvalat till årets SM individuellt har tre ekipage gjort: S Impressive Icefloe"Izor"/Annika Mojanis (M), S Lucy In The Sky"Lucy"/Sandra Sjöberg (M) och S Jesse Just Jumped"Jesse"/Thomas Juréhn (S). Dessutom tävlar både Izor,Jesse och Ellie (S happy Ending Explosion) i lag.Vi håller alla tummar och tassar för att det ska gå bra!
 • 29-30/5 Off agility i Oskarshamn: S impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis tog två 3:e placeringar och en 4:e plats i stora startfält. Därmed blev de även färdigkvalade till SM 2011! Endast 7 tävlingsdagar tog det! S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg tog en 2:a placering i hopp 3! S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn blev 3:a i hopp 3! Grattis till er alla!
 • 22-23/5 Off agility i Avesta: S Impressive Icefloe "Izor" Tar 3 nya SM-pinnar genom tre 2.A placeringar och har nu endast en SM-pinne kvar för SM-2011! Grattis!
 • 22-23/5 Off agilitytävlingar i Skellefteå: S Nothing Compares "Kaiza" vinner två hoppklasser med 0 fel och tar därmed två pinnar i hopp 1. De får dessutom en 3:e placering i agility med sig hem med 5 fel. Grattis!
 • 23/5 UDM i agility i Hässleholm: S Karate Kid "Kid" med förare Elin Olsson tog en 2:a placering. Grattis!
 • 15/5 Off agility i Knivsta: S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn tar en SM-pinne och 3-e plats i hopp och S Impressive Icefloe med förare Anders Nyhom tar en SM-pinne och 4:e plats i hopp. Grattis!
 • 10/5 Grattis på 2-årsdagen Hera, Allis, Magic, Zeb, Zlatan, Morten och Breeze!
 • 9/5 Off agility i Höör: S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson segrar i hopp 1 och tar därmed sista pinnen och blir uppflyttad! Seger även i öppen hopp! GRATTIS!
 • 8-9/5 Off agility i Oxelösund: S Impressive Icefloe "Izor" med ägare/förare Annika Mojanis tar tre segrar varav två i agility och en i hopp= 3 SM-pinnar. S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg tar sitt tredje cert i hopp och blir hoppchampion! Det blir även en SM-pinne i hopp. S Jesse Just Jumped "Jesse" med ägare/förare Thomas Juréhn tar en seger och en 2:a placering i hopp och en 2:a placering i agility= 3 SM-pinnar. S Irresistible Ikaros "Rossi" med ägare/förare Yvonne Juréhn tar en 4:e placering och SM-pinne i agility. GRATTIS alla till en strålande helg!
 • 2/5 off agility i Ågesta Stockholm: S Highly Elegant Elliott "Liston" tar pinne och 2:a placering i hopp 1 och blir uppflyttad till hopp 2. Grattis!
 • 10/4 Grattis på 3-Årsdagen Zeke!
 • 21/3 Grattis på 2-årsdagen Wilda och Kid!
 • 20/3 Off agility i Mulde ridhus: Crofter Holding's Memphis Belle "Belle" med förare Anna kristiansson vann agility 3 och tog agilitycert! Grattis!

S Lucy In The Sky "Lucy" med ägare/förare Sandra Sjöberg tog en 3:e placering och 2:a agilitycertet! Grattis!

S Impressive Ice Floe "Izor" vann både agility 3 och hopp 3 medium. Grattis

Grattis också till er andra som var med och gjorde bra resultat: Anna och Julia, Anna och Ellie, Yvonne och Rossi, Yvonne och Tintin och Sandra och Leo!

 

 • Off Agility i Rättvik: S Exactly Just Excellent "Tintin" med ägare/förare Yvonne Juréhn flyttar upp till hoppklass 3! Grattis!
 • 7/3 off lydnadsprov i Havdhem: S Mystery Blizzard "Blizz" med förare/ägare Anna-Helena Hellgren tog ett 1:a pris i klass II (första starten) med hela 190,5 poäng. Sex st tior av tio möjliga, helhetsintryck 10! Vilket ekipage! Supergrattis till er!
 • 7/3 På samma lydnadsprov debuterade S Now Or Never "Max" med ägare/förare Kajsa Holmström och knep ett välförtjänt 2:a pris i klass I, Grattis!
 • Bra resultat gjorde även S Kiss Me Kate "Wilda" i klass I och S Julia Just Joined "Julia" i klass II med ägare/förare Anki Nyhlén
 • 2/3 Grattis på 14-årsdagen Dawn!
 • 25/2 Grattis på 3-årsdagen Morris!
 • 21/2 Agility i Danmark! S Karate Kid "Kid" med förare/ägare Tina Olsson vinner hopp1. Grattis!
 • 15/2 Grattis Tintin på 3-årsdagen!
 • 10/2 Grattis Elroy, Liston och Ellie på 5-årsdagen!
 • 8/2 Grattis Teia, Tippy, Max och Kaiza på 2-Årsdagen!
 • 6/2 Off Agility i Mulde Ridhus: S Mystery Blizzard "Blizz" med Ägare/förare Anna-Helena Hellgren vinner hopp 1 och tar första pinnen! Grattis!
 • 6/2 Off Agility i Mulde Ridhus: Grattis alla "Sobelkustare" till finfina resultat! Titti och Liston vann öppen hopp, Sandra och Lucy vann öppen agility, 2:a placeringar till Sara och Max, Sandra och Leo, Titti och Fille, Anna och Belle och bra placeringar även för Emeli och Lussi, Sofie och Tippy, Mari och Zeke! Ett stort grattis och tack till er alla som jobbar så bra med era hundar!
 • 4/2 Grattis på 8-årsdagen Micco, Jambo och Cindy!
 • 30/1 S Karate Kid "Kid" med ägare/förare Tina Olsson vinner hopp 1 i Oskarström i ett rasande tempo! Grattis!
 • 29/1 Grattis på 7 årsdagen Rossi, Izor. Indra, Trubbel och Boss!

 • 24/1 S Lucy In The Sky "Lucy" med ägaare/förare Sandra Sjöberg blev klubbmäatre på Södra Gotlands BK och sonen S Now Or Never "Max" med ägare/förare Sara Holmström blev 2:a. Grattis till er!
 • 20/1 Grattis Lucy, Lettie, Liva, Lussi, Leo och Lufsen på 5-årsdagen
 • 19/1 Grattis Aicha 6år!
 • 13/1 Teia födde 5 sobelvalpar! 3 tikar och två hanar! Grattis Fannie och familjen Sjöberg!
 • 5/1 2010 Off agility husdjursmässan i Kista: S Jesse Just Jumped "Jesse" och Thomas Juréhn tar en 2:a placering i hopp 3, endast slagen med 17 hundradelar! Grattis!
 • 4/1-2010 Off agility husdjursmässan i Kista: S Impressive IceFloe "Izor" och Annika Mojanis tar en 2:a placering i hopp 3 endast slagen med 21 hundradelar! Grattis!
 • 3/1 Off agility husdjursmässan i Kista: S Exactly Just Excellent "Tintin" med förare Yvonne Juréhn blir 3:a i agility 2 med 0 fel och pinne därmed också uppflyttade till agility klass 3. Grattis! De blir också 5:a i hopp 2!

 • 14 december Floss fyller 11 år! Grattis!

 • 13 december Hundmässa i Stockholm och NM i agility. Annika Mojanis och Izor tar brons individuellt i medium ! Stort GRATTIS!

 

 • 12 december Hundmässa i Stockholm. Annika och Izor placerar sig 2:a i hopp 3 och Thomas och Jesse placerar sig som 5:a i hopp 3.Båda placeringarna är som bästa svenska placering i klassen. Grattis! Julia och Wilda får 1:or med bra kritik!

 

 • Det har hänt mycket sedan maj då den gamla hemsidan inte längre gick att nå men här kommer en resumé!

Tre duktiga agilityekipage är klara för SM:

Sandra Sjöberg-S Lucy In The Sky "Lucy", Annika Mojanis-S Impressive Icefloe "Izor" i medium och Thomas Juréhn-S Jesse Just Jumped "Jesse" i small. Thomas och Jesse som under SM:et 2009 knep bronsplatesen i small! Annika och Izor blev guldmedaljörer i mediumlag!

Sandra och Lucy har under året tävlat sparsamt men ändå lyckats ta två hoppcert och ett agilitycert !

Tre hundar har under året tilldelats SSSK:s Trippeldiplom: S Lucy In The Sky "Lucy", S Julia Just Joined " Julia" och S Impressive Icefloe "Izor"! Utav totalt tolv hundar som fick detta diplom var alltså tre st "Sobelkustare". Grattis!

Anna-Helena Hellgren-S Mystery Blizzard "Blizz"har under året fått LP 1, blivit uppflyttade till lägre klass spår och blivit klubbmästare i lägre klass sök med klassvinst!

S Julia Just Joined har genomfört MH med 2 på skott och blivit uppflyttad till lägre klass spår! De vann dessutom klubbmästerskap med klassvinst! Ägare/förare Anki Nyhlén.

På samma tävling blev även Sofia Wetterlund- S Magic Blackbird "Nike" uppflyttade till lägre klass spår, blev KM: 2a och 2:a totalt!

Magne Alden-S Mercedes Benz "Fixa" Har blivit uppflyttad till hoppklass 3 och agilityklass 3

Titti Björklund-S Floss Secret Feeling "Fille" har blivit uppflyttad till agilityklass 3

Fannie Sjöberg-S Neverending Love "Teia" debuterade i slutet av augusti och har på endast ett fåtal starter avancerat till hopp 2 och agility 2!

Tina Olsson- S Karate Kid "Kid" har också debuterat under hösten och redan plockat flera pinnar med klassvinster.

Yvonne Juréhn-S Exactly Just Excellent "Tintin" har avancerat till klass två i både hopp och agility och har flera pinnar i klass 2.

S happy Ending Explosion "Ellie" har blivit uppflyttad till klass 2 i både hopp och agility

Sandra Hederstedt-S Let Me Entertain You "Leo" har blivit uppflyttad till agilityklass 2!

Titti Björklund-S Highly Elegant Elliott "Liston" har tagit uppflyttningspinne

Small-laget Gutespeed har kvalat till SM.

Grattis till alla årsdagar !

10/5 Aichakullen 1år! Magic, Morten, Zlatan, Breeze, Hera, Zeb och Allis!

28/6 Diva, Drulle och Sippen 8år!

13/7 Belle 8år!

26/8 Jesse, Julia, Jamie, Justin och Justin 6år

3/9 Fille 8år

22/11 Nike, Buddie, Blizz, Ricky, Fixa och Tira 4år